Kobo e-reader Libra H2O (Zwart)

4.5 | 79 reviews
Kobo e-reader Libra H2O (Zwart)

Uit het assortiment

Kobo e-reader Libra H2O (Zwart)

Kleur
Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Ontdek de perfecte balans tussen innovatieve technologie, een comfortabele leeservaring en modern ontwerp. Lees langer dan ooit te voren met het comfortabele, ergonomische ontwerp, de mogelijkheid om in liggende modus te lezen en de gebruiksvriendelijke knoppen voor het omslaan van pagina's. Dankzij ComfortLight PRO en volledige waterdichtheid kun je dag en nacht lezen, waar je maar wilt. Kobo Libra H2O, lezen zoals jij het wil.

  • Geniet van een volledig naar eigen voorkeur aanpasbare leeservaring met knoppen voor het omslaan van pagina's, liggende/portretmodus, en nog veel meer.
  • Een 7" niet-spiegelend touchscreen zorgt ervoor dat je gewoon in de zon kunt lezen, net als wanneer je een tekst op papier leest.
  • Verstelbaar ComfortLight PRO verlicht het scherm terwijl blauw licht automatisch wordt verminderd naarmate de dag vordert om zo rustig te kunnen slapen.
  • Volledig waterdicht met HZO Protection, zodat je met de Kobo Libra H2O niet bang hoeft te zijn voor een paar druppels water en gewoon in bad kunt lezen. Voldoet aan de vereisten van IPX8-beoordeling. Waterdicht gedurende maximaal 60 minuten in maximaal 2 meter diep water

Specificaties

Netwerk
Bluetooth Nee
Wi-Fi Ja
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal 7 inch
Resolutie 1680 x 1264 Pixels
Touchscreen Ja
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open