1. Home
 2. Computer
 3. Gaming
 4. Game console
 5. Nintendo New 3DS XL Console (Metallic Blue)

Nintendo New 3DS XL Console (Metallic Blue)

Nintendo New 3DS XL De New Nintendo 3DS biedt nieuwe aanpassingsmogelijkheden, een betere snelheid, een nieuwe besturing, een nieuwe 3D-weergave en een volledig nieuwe game-ervaring! Betere besturing Naast de L- en R-knop zijn de ZL- en ZR- …
Platform: New Nintendo 3DS XL
Ingebouwde harde schijf: Nee
Bewegingssensor: Ja
Wi-Fi: Ja
Controller(s) meegeleverd: Ja
Meer specificaties…
199,00

Thuis bezorgen: 5 tot 10 werkdagen

Service Plus Polis

Met de Service Plus Polis kunnen wij u onze High Service ook bieden als wettelijke garantie en fabrieksgarantie u in de steek laten.

Afhankelijk van het product en de gekozen looptijd van de polis weet u dan namelijk vier, vijf of zeven jaar lang precies waar u aan toe bent: welk technisch defect uw aankoop ook vertoont, u kunt er zeker van zijn dat de reparatie of vervanging van het defecte product u geen cent kost.

Gedurende de looptijd van de Service Plus Polis

 • heeft u recht op kosteloos herstel of vervanging.
 • hoeft u niet aan te tonen dat het een technisch defect betreft dat buiten uw schuld is ontstaan.
 • betaalt u geen onderzoekskosten.
 • ontvangt u kosteloos een vergelijkbaar product als reparatie niet mogelijk blijkt.
 • maakt BCC het u zo gemakkelijk mogelijk en wordt het product indien nodig bij u thuis gerepareerd of halen we het bij u op. Hiervoor worden geen voorrij- en bezorgingskosten in rekening gebracht.
 • kunt u gedurende de reparatie van uw tv of stofzuiger gratis gebruik maken van een leenapparaat.

De mogelijkheden voor dit product

 1. Wettelijke garantie en fabrieksgarantie € Gratis

U kunt deze mogelijkheden selecteren tijdens het bestelproces.

Beschrijving

Nintendo New 3DS XL
De New Nintendo 3DS biedt nieuwe aanpassingsmogelijkheden, een betere snelheid, een nieuwe besturing, een nieuwe 3D-weergave en een volledig nieuwe game-ervaring!

Betere besturing
Naast de L- en R-knop zijn de ZL- en ZR-knoppen toegevoegd, en bij de A-, B-, X- en Y-knop zit bovendien de gloednieuwe C-stick, zodat je nog meer besturingsmogelijkheden hebt. Dankzij deze toevoegingen is het gemakkelijker dan ooit tevoren om met je handheld-systeem op het internet te surfen, of om de perfecte controle te hebben in diverse games.

NFC-functie voor software die amiibo ondersteunt
Geef je gameplay een extra boost met amiibo: interactieve figuren die NFC (communicatie met de directe omgeving) gebruiken om je games op verrassende nieuwe manieren nog leuker te maken!

Het onderste scherm van de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL is voorzien van een NFC-sensor, die geschikt is om gegevens mee te lezen en te schrijven. Daardoor kun je amiibo gebruiken in ondersteunde software.

Verbeterde 3D-weergave
De superstabiele 3D-functie zorgt ervoor dat de New Nintendo 3DS de positie van je gezicht kan bepalen met de camera aan de binnenzijde, zodat de hoek automatisch wordt aangepast. Zo kun je zelfs wanneer je veel beweegt tijdens het spelen, genieten van de beste 3D-ervaring.

Speel al je huidige Nintendo 3DS-games
Je kunt de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL gebruiken met al je huidige Nintendo 3DS-software. Je kunt software en gegevens van je huidige Nintendo 3DS overdragen naar je New Nintendo 3DS.

Blijf je favoriete Nintendo DS-games spelen
Wees niet bang dat je je huidige Nintendo DS-games verliest als je de New Nintendo 3DS gaat gebruiken. Vrijwel alle bestaande Nintendo DS- en Nintendo DSi-games kun je in 2D spelen op de New Nintendo 3DS. Op die manier kun je je favoriete Nintendo DS-games gewoon blijven spelen.

Betere camerafuncties
Je kunt betere foto's maken in omgevingen met weinig licht.

Gegevens overdragen met de microSD-kaart
Als je een draadloze lokale netwerkverbinding hebt, dan kun je direct gegevens overdragen van en naar je pc.

Als je een pc hebt die is verbonden met hetzelfde lokale draadloze netwerk als de New Nintendo 3DS of New Nintendo 3DS XL, dan kun je foto's en muziek overdragen zonder de microSD-kaart te verwijderen.

Helderheid automatisch aanpassen
Je kunt instellen dat de helderheid van het scherm automatisch wordt aangepast op basis van de hoeveelheid licht in je omgeving. Daardoor gaat de batterij ook langer mee dan die van de oorspronkelijke Nintendo 3DS.

Pas je systeem aan
Net als op andere Nintendo 3DS-systemen kun je op de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL thema's gebruiken om het HOME-menu van je systeem aan te passen!

Er zijn allerlei ontwerpen verkrijgbaar in de themawinkel, waaronder thema's met Mario, Zelda en andere beroemde personages. Sommige thema's zijn zelfs voorzien van unieke achtergrondmuziek en geluidseffecten!

Er wordt geen oplader bij de Nintendo New 3DS XL geleverd.

Specificaties

Prestatie
Platform New Nintendo 3DS XL
Opslagmedia
Ingebouwde harde schijf Nee
Geïntegreerde geheugenkaartlezer Ja
Compatibele geheugenkaarten MicroSDHC
Sensoren
Bewegingssensor Ja
Beeldscherm
Beeldscherm Digitaal
Beeldschermdiagonaal 4.88 inch
Resolutie 800 x 240 Pixels
Beeldscherm, aantal kleuren 16.77 M
Tweede LCD-scherm Ja
Multimedia
Ingebouwde camera Ja
Camera resolutie 0.3 MP
Hoofdcamera resolutie 640 x 480 Pixels
Tweede camera Ja
Netwerk
Wi-Fi Ja
Wi-Fi standaard(en) 802.11b, 802.11g
Bluetooth Nee
Inhoud van de verpakking
Controller(s) meegeleverd Ja
Video game(s) meegeleverd Nee

Reviews