1. Home
 2. Computer
 3. Gaming
 4. Game console
 5. Nintendo portable gameconsole NEW NINTENDO 3DS XL METALIC BLACK

Nintendo portable gameconsole NEW NINTENDO 3DS XL METALIC BLACK

De New Nintendo 3DS biedt nieuwe aanpassingsmogelijkheden, een betere snelheid, een nieuwe besturing, een nieuwe 3D-weergave en een volledig nieuwe game-ervaring! Betere besturing Naast de L- en R-knop zijn de ZL- en ZR-knoppen toegevoegd, …
Platform: New Nintendo 3DS XL
Ingebouwde harde schijf: Nee
Bewegingssensor: Ja
Wi-Fi: Ja
Geïntegreerde geheugenkaartlezer: Ja
Meer specificaties…
189,00

Thuis bezorgen: Nog 2 op voorraad

Service Plus Polis

Met de Service Plus Polis kunnen wij u onze High Service ook bieden als wettelijke garantie en fabrieksgarantie u in de steek laten.

Afhankelijk van het product en de gekozen looptijd van de polis weet u dan namelijk vier, vijf of zeven jaar lang precies waar u aan toe bent: welk technisch defect uw aankoop ook vertoont, u kunt er zeker van zijn dat de reparatie of vervanging van het defecte product u geen cent kost.

Gedurende de looptijd van de Service Plus Polis

 • heeft u recht op kosteloos herstel of vervanging.
 • hoeft u niet aan te tonen dat het een technisch defect betreft dat buiten uw schuld is ontstaan.
 • betaalt u geen onderzoekskosten.
 • ontvangt u kosteloos een vergelijkbaar product als reparatie niet mogelijk blijkt.
 • maakt BCC het u zo gemakkelijk mogelijk en wordt het product indien nodig bij u thuis gerepareerd of halen we het bij u op. Hiervoor worden geen voorrij- en bezorgingskosten in rekening gebracht.
 • kunt u gedurende de reparatie van uw tv of stofzuiger gratis gebruik maken van een leenapparaat.

De mogelijkheden voor dit product

 1. Wettelijke garantie en fabrieksgarantie € Gratis

U kunt deze mogelijkheden selecteren tijdens het bestelproces.

Beschrijving

De New Nintendo 3DS biedt nieuwe aanpassingsmogelijkheden, een betere snelheid, een nieuwe besturing, een nieuwe 3D-weergave en een volledig nieuwe game-ervaring!

Betere besturing

Naast de L- en R-knop zijn de ZL- en ZR-knoppen toegevoegd, en bij de A-, B-, X- en Y-knop zit bovendien de gloednieuwe C-stick, zodat je nog meer besturingsmogelijkheden hebt.

Dankzij deze toevoegingen is het gemakkelijker dan ooit tevoren om met je handheld-systeem op het internet te surfen, of om de perfecte controle te hebben in diverse games.

Besturingsopties waar je vroeger het draaiknop Pro-accessoire voor nodig had, zijn nu geïntegreerd in het systeem: perfect als je onderweg Monster Hunter 4 Ultimate wilt spelen!

Surfen op het internet is heel eenvoudig, want met de ZL- en ZR-knop kun je tussen tabbladen wisselen, en je kunt inzoomen op de pagina met de C-stick.

Krachtiger systeem

Sneller software downloaden. De verbeterde CPU zorgt ervoor dat je sneller software kunt downloaden, en applicaties zoals Miiverse sneller kunt laden.

We willen software uitbrengen voor de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL die ten volste gebruikmaakt van de nieuwe CPU. Sommige games voor de New Nintendo 3DS beschikken over betere graphics en gameplay op de New Nintendo 3DS.

NFC-functie voor software die amiibo ondersteunt

Geef je gameplay een extra boost met amiibo: interactieve figuren die NFC (communicatie met de directe omgeving) gebruiken om je games op verrassende nieuwe manieren nog leuker te maken!

Het onderste scherm van de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL is voorzien van een NFC-sensor, die geschikt is om gegevens mee te lezen en te schrijven. Daardoor kun je amiibo gebruiken in ondersteunde software.

Verbeterde 3D-weergave

De superstabiele 3D-functie zorgt ervoor dat de New Nintendo 3DS de positie van je gezicht kan bepalen met de camera aan de binnenzijde, zodat de hoek automatisch wordt aangepast. Zo kun je zelfs wanneer je veel beweegt tijdens het spelen, genieten van de beste 3D-ervaring.

Speel al je huidige Nintendo 3DS-games

Je kunt de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL gebruiken met al je huidige Nintendo 3DS-software. Je kunt software en gegevens van je huidige Nintendo 3DS overdragen naar je New Nintendo 3DS.

Blijf je favoriete Nintendo DS-games spelen

Wees niet bang dat je je huidige Nintendo DS-games verliest als je de New Nintendo 3DS gaat gebruiken. Vrijwel alle bestaande Nintendo DS- en Nintendo DSi-games kun je in 2D spelen op de New Nintendo 3DS. Op die manier kun je je favoriete Nintendo DS-games gewoon blijven spelen.

Verbeterde functies

Betere camerafuncties. Je kunt betere foto's maken in omgevingen met weinig licht.

Gegevens overdragen met de microSD-kaart

Als je een draadloze lokale netwerkverbinding hebt, dan kun je direct gegevens overdragen van en naar je pc.

Als je een pc hebt die is verbonden met hetzelfde lokale draadloze netwerk als de New Nintendo 3DS of New Nintendo 3DS XL, dan kun je foto's en muziek overdragen zonder de microSD-kaart te verwijderen.

Helderheid automatisch aanpassen

Je kunt instellen dat de helderheid van het scherm automatisch wordt aangepast op basis van de hoeveelheid licht in je omgeving. Daardoor gaat de batterij ook langer mee dan die van de oorspronkelijke Nintendo 3DS.

Online video's kijken

Bekijk video's online met de internetbrowser die op het systeem is geïnstalleerd.

Specificaties

Prestatie
Platform New Nintendo 3DS XL
Opslagmedia
Ingebouwde harde schijf Nee
Geïntegreerde geheugenkaartlezer Ja
Compatibele geheugenkaarten Micro SD
Sensoren
Bewegingssensor Ja
Multimedia
Ingebouwde camera Ja
Netwerk
Wi-Fi Ja

Reviews