Sony playstation playstation PS4 SLIM 1TB SPIDERMAN

0 reviews
Sony playstation playstation PS4 SLIM 1TB SPIDERMAN

Uit het assortiment

Sony playstation playstation PS4 SLIM 1TB SPIDERMAN

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Playstation 4 Slim console. Inclusief 1TB HDD, Dualshock 4 controller in speciale Marvel’s Spider-Man uitvoering

Speel je favoriete games op de vernieuwde versie van de Playstation 4. Deze Slim uitvoering is 16% lichter en verbruikt 28% minder energie dan de originele PS4. De krachtige hardware zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt genieten van mooie graphics en een soepele game ervaring hebt, zowel bij online als bij offline gamen. Dankzij de ingebouwde Blu-Ray/DVD speler speel je ook films in geweldige beeldkwaliteit af op je Playstation. Eenvoudig aan te sluiten op alle moderne TV’s.

Spider-Man editie

Deze uitvoering van de PS4 wordt geleverd als totaalpakket waarmee je direct aan de slag kunt. Geleverd met een Console en Dualshock 4 controller uitgevoerd in spiderman met rood en bijbehorende graphics. Bovendien voorzien van een ruime 1 Terrabyte harde schijf en het spel Marvel’s Spider-Man zodat je voldoende ruimte hebt voor de savegames van dit spel en nog vele andere spellen of films op de harde schijf kan plaatsen.

Kruip in de meegeleverde game in de huid van Spiderman en baan je weg door het hedendaagse New-York. Door critici bestempeld als 1 van de beste superhelden games ooit gemaakt. Vooral het slingeren van wolkenkrabber naar wolkenkrabber, de soepele vechtscenes en de graphics hebben lovende kritieken ontvangen. Dit pakket staat garant voor vele uren speelplezier.

Specificaties

Kenmerken
Gaming platform PlayStation 4
Opslagmedia
Ingebouwde harde schijf Ja
Geïntegreerde geheugenkaartlezer Nee
Prestatie
Type grafische processor AMD Radeon
Optische drive
Soort optische drive Blu-Ray/DVD
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Service Plus Polis

Wil je lekker lang kunnen genieten van je aankoop? Kies dan voor onze Service Plus Polis. Deze verzekering is een uitbreiding op de wettelijke garantie en zorgt ervoor dat je gedurende de looptijd bij een technisch defect geen onverwachte kosten hebt.

  • Geen onderzoekskosten
  • Je weet precies waar je aan toe bent
  • Gratis reparatie of vervanging

Verzekeren

Je hebt altijd recht op de wettelijke garantie van minimaal 2 jaar. Bij een defect aan je product, kun je natuurlijk bij ons terecht voor een reparatie. Wij repareren je product kosteloos als het defect onder de garantie valt. De garantievoorwaarden kun je nalezen in het meegeleverde garantieboekje bij je product of op de website van de fabrikant.

Gedurende de looptijd van de Service Plus Polis

• heb je recht op kosteloos herstel of vervanging.

• hoef je niet aan te tonen dat het een technisch defect betreft dat buiten jouw schuld is ontstaan.

• betaal je geen onderzoekskosten.

• ontvang je kosteloos een vervangend product als reparatie niet mogelijk blijkt. Dit is of een identiek product, of - als dat niet meer voorradig is - een nieuw product op basis van de oorspronkelijke aankoopwaarde. Jouw Service Plus Polis is daarmee dus waardevast!

• maakt BCC het je zo gemakkelijk mogelijk en wordt het product indien nodig bij je thuis gerepareerd of halen we het bij je op. Hiervoor worden geen voorrij- en bezorgingskosten in rekening gebracht.

• kan je gedurende de reparatie van je TV of stofzuiger gratis gebruikmaken van een leenapparaat.

49,95

Product reviews