Samsung Chromebook 2 360 12.4”

0 reviews
Samsung Chromebook 2 360 12.4”

Uit het assortiment

Samsung Chromebook 2 360 12.4”

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

De Samsung Galaxy Chromebook 2 360 beschikt over een Intel Celeron N4500-processor, 4GB RAM, een flashgeheugen van 64GB, Chrome OS besturingssysteem en een WQXGA touchscreen van 12,4 inch. De brede 16:10-beeldverhouding biedt voldoende ruimte voor zowel werktaken als entertainment.

Betere verbinding met wifi 6

De Samsung is uitgerust met wifi 6-verbinding met hoge snelheden, meer capaciteit en krachtige prestaties voor betere leeromgevingen met meerdere verbonden apparaten.

Sterk genoeg voor zware omstandigheden

De Galaxy Chromebook 2 360 is stevig, zodat je hem overal kunt gebruiken, zelfs buiten. Het toetsenbord is bestand tegen morsen. Bovendien is uit verschillende MIL-STD 810H-testen gebleken dat het apparaat bestand is tegen de kleine, dagelijkse vallen en stoten.

Overal mee naar toe te nemen

De Galaxy Chromebook 2 360 is schitterend slank vormgegeven in zilver en is even mobiel als jijzelf door een gewicht van slechts 1,28 kg. Ideaal dus als je ook eens ergens anders wilt studeren of werken. Daarnaast kun je dankzij het 360 graden roterende design het beeldscherm vanuit verschillende kanten bekijken. 

Veel mogelijkheden

De krachtige, veelzijdige poorten van de Galaxy Chromebook 2 360, zoals de twee USB Type-C poorten, USB 3.2 poort, earjack en de geheugenkaartsleuf biedt je veel mogelijkheden.

Specificaties

Design
Kleur van het product Zilver, Zwart
Processor
Processorfamilie Intel Celeron
Processormodel N4500
Processor frequentie 1.1 GHz
Processor turbofrequentie (max) 2.8 GHz
Bekijk alle specificaties

Accessoires

Software producten
Software (7)

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open