Acer gaming laptop NITRO 5 AN515-45-R5AF

0 reviews
Acer gaming laptop NITRO 5 AN515-45-R5AF

Uit het assortiment

Acer gaming laptop NITRO 5 AN515-45-R5AF

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Ontdek gamen op een compleet nieuw niveau met de krachtige Nitro 5 AN515-45-R5AF. Het robuuste, ingetogen design bevat een bliksemsnel QHD IPS-scherm en een reeks indrukwekkende technologieën die elk aspect van de gameplay verbeteren.

Overtreffende specificaties

Domineer de gamewereld met de gecombineerde kracht van een AMD Ryzen 7 5800H processor en NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 grafische kaart. Deze laptop heeft een opslagruimte van 512 GB PCIe SSD en 16 GB aan DDR4 RAM .

NVIDIA RTX™ technologie

GeForce RTX™ gaminglaptops zijn gebaseerd op de NVIDIA Turing™ GPU architectuur en het baanbrekende NVIDIA RTX™ platform. Je games zijn dus sneller en realistischer dan ooit en worden bovendien ondersteund door AI.

Visuele intensiteit

Games krijgen meer detail met het scherpe beeld van 15,6-inch QuadHD IPS-scherm.

Blijf koel in het heetst van de strijd

Als je een extra boost nodig hebt bij intensief gebruik, zorgen de dubbele ventilatoren, Acer CoolBoost™ technologie en het ontwerp met vier uitlaatpoorten voor de benodigde koeling. CoolBoost™ verhoogt de ventilatorsnelheid met 10% en CPU/GPU-koeling met 9% ten opzichte van de automatische modus. Controleer en beheer de temperatuur, ventilatiesnelheid en meer in realtime met NitroSense.

De ultieme toets

Geef je laptop meer pit met het kleurrijke-toetsenbord. De WASD- en pijltoetsen zijn gemarkeerd, zodat ze eenvoudig te zien zijn. Bovendien reageren de toetsen onmiddellijk doordat ze maar 1,6 mm hoeven te worden ingedrukt.

Doorbreek de geluidsbarrière

Dankzij twee 2W-luidsprekers met betere audio geef je de concurrentie het nakijken en worden games nog intenser. Met DTS:X® Ultra zijn geluiden helder en in ruimtelijk 3D, zodat je precies kunt horen waar je tegenstanders vandaan komen.

Krachtige connectiviteit

Intel® Wi-Fi 6 geeft je online een voorsprong dankzij maximale controle over je netwerk en geoptimaliseerde gameplay.

Poorten in overvloed

Sluit al je randapparatuur aan dankzij het scala aan poorten, waaronder HDMI 2.0 en de nieuwste USB 3.2-standaard met Gen1- en 2-ondersteuning.

Gratis upgrade naar Windows 11 wanneer beschikbaar*

*Upgrades naar de nieuwe Windows worden vanaf eind 2021 uitgerold en gaan door in 2022. De datum verschilt per apparaat. Voor sommige functionaliteiten zijn specifieke hardware-vereisten nodig.

Gratis upgrade naar Windows 11 is mogelijk, zodra deze beschikbaar is.

Specificaties

Design
Kleur van het product Zwart
Processor
Processorfamilie AMD Ryzen 7
Processormodel 5800H
Processor frequentie 3.2 GHz
Aantal processorkernen 8
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Chat open