Lenovo gaming laptop Legion 7 RTX3070 32GB

0 reviews
Lenovo gaming laptop Legion 7  RTX3070 32GB

Uit het assortiment

Lenovo gaming laptop Legion 7 RTX3070 32GB

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

s Werelds eerste 16" QHD-gaminglaptop. Onder zijn verfijnde buitenkant met aluminium van luchtvaartkwaliteit, herbergt de Legion 7 Gen 6 (16" AMD) gaminglaptop een krachtige engine. Aangedreven door de nieuwste generatie AMD-processors en een NVIDIA GeForce RTX grafische kaart, is dit beest AI-geoptimaliseerd met de Lenovo Legion AI Engine. Geavanceerde koeling ondersteunt de hoogst mogelijke resolutie. En dankzij de hogere beeldverhouding van 16:10 en de vernieuwingsfrequenties tot 165 Hz bevind je je in de "winnende zone" van games, waardoor je zichtlijnen worden verbeterd en je nog meer in je games opgaat.

Eersteklas prestaties. Ongeëvenaarde batterijduur.

Met de gloednieuwe mobiele processors uit de AMD Ryzen 5000 H-serie kun je genieten van de beste competitieve gamingprestaties op een dunne en lichte notebook met een geweldige batterijduur. Je hoeft dus nooit meer compromissen te sluiten over je gaminglaptop.

Ultieme prestaties voor gamers en makers

Ervaar ultieme prestaties met de nieuwste laptop-GPU's uit de NVIDIA GeForce RTX 30-serie voor gamers en makers. Dankzij de zeer krachtige Ray Tracing Cores, Tensor Cores en streaming-multiprocessors, levert ons dunne en lichte ontwerp de meest realistische raytracing-graphics, geavanceerde nieuwe functies en de kracht van AI.

Breid je visuele winnende zone uit

Wees ambitieuzer en zie meer via 's werelds eerste 16" QHD-beeldscherm. De Lenovo Legion 7 Gen 6 (16" AMD) voorziet je van boterzachte vernieuwingssnelheden tot 165 Hz, NVIDIA G-SYNC- en AMD FreeSync-ondersteuning en reactietijden van minder dan 3 ms met OverDrive. Je bedreigingen worden zichtbaarder naarmate je reactietijden dodelijker worden.

Slimmere koeling met Coldfront 3.0

Legion Coldfront 3.0 tilt koeling naar een geheel nieuw niveau. Het bevat een intelligent inlaatsysteem met meer dan 10.500 machinaal geboorde inlaatopeningen, extra inlaatopeningen onder elke toetsschakelaar, een supersnel ontwerp met dubbele ventilator en een uitlaatsysteem met vier kanalen met nevelkamertechnologie.

Een nieuwe intelligente modus maakt gebruik van AI om de meest veeleisende AAA-titels zonder inspanning te optimaliseren. Dus ga je gang en ga urenlang gamen op maximale kloksnelheden zonder oververhitting. Je kunt zelfs de ventilatorsnelheid en -spanning regelen met Q Control 4.0 om vol gas te kunnen geven of om de levensduur van de batterij te verlengen.

Benut de kracht van de Lenovo Legion AI Engine

De Lenovo Legion AI Engine is onze meest baanbrekende game-oplossing tot nu toe. De modus voor automatische optimalisatie identificeert op intelligente wijze het starten van je game en optimaliseert de systeemprestaties met dynamische CPU/GPU-stroomverdeling. Je zult genieten van de hoogst mogelijke FPS, of je game nu CPU- of GPU-intensief is. In de modus voor automatische detectie profiteer je van maximale framerates op 16 van de meest populaire AAA-titels, exclusief voor Legion-apparaten.

Sla toe. Recht op je doel af.

Het Legion TrueStrike-toetsenbord is voorzien van innovatieve geveerde schakelaars die diepere aanslagen leveren met dezelfde kracht bij elke aanslag. Hierdoor kun je vijanden aanvallen met extreme precisie, enorme snelheden en bevredigende toetsaanslagen. De superieure indeling wordt ook verlicht in meer dan 16 miljoen kleuren via Corsair iCUE-ondersteuning met een TrackPad die 23% groter is dan de vorige generatie. Start de Lenovo Vantage-software verder eenvoudig met de speciale supertoets om je systeem op maat te kalibreren met een simpele druk op de knop.

Meeslepende 3D Nahimic-audio voor gamers

Nahimic verbetert je game-ervaring drastisch met zijn meeslepende 3D-audio en boeiende functies voor gamers. Houd je concurrentie op afstand met de soundtracker. Ervaar kristalheldere communicatie met teamgenoten. Nahimic is een nieuwe manier van spelen en Legion-gamers kunnen exclusief genieten van BT Link, een innovatieve audio-oplossing die van elke Bluetooth-luidspreker een surroundsoundsysteem maakt.

Gratis upgrade naar Windows 11 wanneer beschikbaar*

*Upgrades naar de nieuwe Windows worden vanaf eind 2021 uitgerold en gaan door in 2022. De datum verschilt per apparaat. Voor sommige functionaliteiten zijn specifieke hardware-vereisten nodig.

Gratis upgrade naar Windows 11 is mogelijk, zodra deze beschikbaar is.

Specificaties

Design
Kleur van het product Grijs
Software
Architectuur besturingssysteem 64-bit
Processor
Processorfamilie AMD Ryzen 7
Processormodel 5800H
Processor frequentie 3.2 GHz
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Chat open