Philips Full HD curved monitor 272E1CA/00

4.7 | 10 reviews
Philips Full HD curved monitor 272E1CA/00

Uit het assortiment

Philips Full HD curved monitor 272E1CA/00

Dit product is uit het assortiment

Plus- en minpunten

  • Pluspunt: Dankzij het gebogen scherm word je opgezogen in de inhoud op het scherm.
  • Pluspunt: Dankzij het VA-paneel geniet je van diepe contrasten en een brede kijkhoek.
  • Pluspunt: Met behulp van de ingebouwde luidsprekers kun je audio bij video’s afspelen vanaf je monitor.
  • Minpunt: Je kunt deze monitor niet draaien of in hoogte verstellen.

Productinformatie

Laat je meeslepen door het gebogen design van deze 27 inch Full HD-monitor 272E1CA/00 van Philips. Dankzij het VA-paneel bekijk je foto’s en video’s, surf je op het internet, game en gebruik je grafische toepassingen met diepe contrasten en rijke kleuren. Denk aan je houding met het kantelbare scherm en denk aan je ogen dankzij de verschillende technologieën om vermoeide ogen tegen te gaan.

Gebogen scherm, intense ervaring

Wil je volledig opgaan in de inhoud, bijvoorbeeld tijdens je werk of het gamen? Het gebogen 27 inch scherm zorgt voor een intense kijkervaring en trekt alle aandacht naar het scherm toe, zodat je volledig geconcentreerd te werk kunt gaan. Full HD zorgt voor scherpe details met hoge helderheid, ongelofelijk contrast en realistische kleuren dus verwacht levensechte beelden. En dankzij slim kabelmanagement word je niet afgeleid door storende kabels.

Diepe contrasten

Dit model is voorzien van een VA-paneel dat staat voor Vertical Alignment. VA zorgt ervoor dat het contrast perfect is afgesteld, schaduwen zijn dus echt zwart en kleuren blinken uit. Daarnaast verbetert SmartImage de kleurverzadiging en de scherpte, terwijl SmartContrast voor rijke details in het zwart zorgt. En als dat nog genoeg was heeft dit type paneel ook nog een brede kijkhoek.

Soepele actiemomenten

Gamers opgelet! Ga volledig op in soepele actiemomenten dankzij de AMD FreeSync-technologie. Dit scherm heeft verschillende technieken die speciaal zijn afgestemd op spelers. Zo verbetert de "FPS"-modus (First person shooting voor schietspellen) donkere delen van games, zodat je verborgen voorwerpen in donkere gebieden beter ziet. De "Racing"-modus stelt het display in voor de snelste responstijd, intense kleuren en beeldaanpassingen. Kortom, jij behaalt met gemak de overwinning.

Geen vermoeide ogen

Onbewust kun je door flikkeringen op je monitor moe worden. De monitor van Philips heeft een trillingvrije technologie die zorgt voor een comfortabele kijkervaring en verminderde flikkeringen. Bovendien geeft deze monitor minder blauw licht af. Zo worden je ogen minder snel moe en kun je langer door met je werkzaamheden.

Multimedia-aansluitingen

Door de verschillende poorten die deze monitor heeft sluit je eenvoudig al jouw elektronische apparatuur aan. Zo koppel je eenvoudig je laptop, game console of desktop door middel van HDMI. VGA stuurt een analoge beeldoverdracht naar je monitor door zonder audio, dit is ideaal als je een computer aan je monitor wilt koppelen. DisplayPort is de opvolger van HDMI en VGA en behaalt hogere bandbreedtes, jij geniet daarom van een hogere verversingssnelheid tijdens het multitasken tussen meerdere monitoren of bij het gamen.

Specificaties

Beeldscherm
Sync-on-green (SOG) Ja
Beeldverhouding 16:9
Beeldoppervlak Matt
Display technologie LCD
Touchscreen Nee
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open