Samsung Full HD curved monitor LC24F390FHUXEN

Energielabel: G
Samsung Full HD curved monitor LC24F390FHUXEN

Uit het assortiment

Samsung Full HD curved monitor LC24F390FHUXEN

Dit product is uit het assortiment
  • Dit product heeft sinds 1 maart 2021 een nieuw energielabel. Dankzij een nieuwe meetmethode heeft deze een nieuwe klasse gekregen. Het verbruik is echter onveranderd.

Productinformatie

Spring in het diepe met het diepste curved beeldscherm ooit

Ontdek de onontkoombare kijkbeleving van deze Samsung monitor, die nóg verder gebogen is. Het 1800R-scherm omringt je kijkveld op dezelfde manier als een iMax-bioscoop, met een boogstraal van 1800 mm voor een diepere curve. Het beeld is weidser, heeft meer diepte en voorkomt afleiding door de omgeving zodat je nog meer opgaat in je content. Of het nu om een online film, een favoriet TV-programma of een bloedstollend spel gaat, Samsungs diepere scherm dompelt je volledig onder in al je multimedia-content.

1800R-scherm en Eye Saver modus verhogen het kijkcomfort

Dankzij de diepere curve van het 1800R-scherm hoeven je ogen zich niet of nauwelijks aan te passen. Ieder stukje van het scherm bevindt zich op gelijke afstand van je ogen. Uit klinisch onderzoek van de afdeling oogheelkunde van het Nationaal Academisch Ziekenhuis van Seoul blijkt dat de ogen zo minder worden belast dan bij een flatscreen-monitor.

De monitor beschikt ook over de Eye Saver modus. Met deze modus ingeschakeld wordt de uitgestraalde hoeveelheid blauw licht verlaagd voor een comfortabelere kijkbeleving. Blauw stimuleert het netvlies meer dan andere kleuren, dus raken je ogen in deze modus minder vermoeid.

Ook introduceert Samsung de Flicker Free technologie, die reduceert beeldflikkeringen zodat je minder wordt afgeleid en langer en prettiger kunt werken of spelen.

Hoogwaardige beeldkwaliteit dankzij de geavanceerde displaytechnologie van Samsung

De contrastverhouding van 3000:1 is de beste in deze klasse: Samsungs VA-paneeltechnologie produceert dankzij de contrastverhouding van 3000:1 dieper zwart, helderder wit en rijkere kleuren voor een helderder, levendiger beeld. Ook is ervoor gezorgd dat jij minder last zult hebben van lichtlekkage, dankzij Samsungs Curved technologie minimaliseert lichtlekkage aan de rand van het scherm waardoor zwarte gedeelten over het hele scherm meer uniform zijn.

Uiterst soepel gamen met AMD FreeSync

Op deze monitor zul je een bijzonder soepele gameplay ervaren met de AMD FreeSync die past de verversingsfrequentie van het scherm aan op de beeldsnelheid van je content en gaat haperingen in hoge mate tegen. Vergeet overigens dan niet de Game-modus aan te zetten, want die optimaliseert onmiddellijk de schermkleuren en het contrast voor gamen en zorgt voor de beste weergave van iedere scène. En dankzij de snelle responstijd van 4 ms worden zelfs de allersnelste bewegingen probleemloos weergegeven, met minimale bewegingsonscherpte, schokkerigheid en ghosting. Zo wordt gamen nóg leuker.

Ongekend slank en stijlvol, gebogen design

Het design is stijlvol met een superdun gebogen scherm en een eenvoudige ronde voet die schitterend samen gaan. Het slanke gebogen paneel is met 11,9 mm even slank als een balpen - ruim twee keer zo dun als eerdere Curved Screen modellen van Samsung. 

Samsungs Eco Saving technologie verlaagt het energiegebruik en spaart het milieu

Samsungs Eco Saving technologie past de helderheid van het scherm soepel aan op basis van de luminantie van de zwarte gedeelten in het beeld. De zo bereikte besparing kan oplopen tot wel 10%. De helderheid kan ook handmatig worden ingesteld op 25% of 50% van het maximum.

Specificaties

Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal 23.5 inch
Soort paneel VA
Touchscreen Nee
HD type Full HD
Resolutie 1920 x 1080 Pixels
Bekijk alle specificaties

Accessoires

Temium schermreinigings set
9,99
JVC HDMI kabel CORDN HDMI STD 3M
24,99
JVC HDMI kabel CORDN HDMI STD 5M
29,99
Neomounts by Newstar FPMA-D550BLACK
54,-
Neomounts by Newstar monitor bureausteun FPMA-D550D (Zwart)
59,95
Neomounts by Newstar monitor bureausteun FPMA-D550DD (Zwart)
59,-

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie