Dell gamingmonitor: S2421HGF

0 reviews
Dell gamingmonitor: S2421HGF

Uit het assortiment

Dell gamingmonitor: S2421HGF

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Full HD gamingmonitor van 23,8 inch. Profiteer van soepele, responsieve gameplay dankzij de vernieuwingsfrequentie van 144 Hz, een responstijd van 1 ms en een nieuw ontwerp met koeling.

Snelheid met stijl

Zeg maar dag tegen vertraging: profiteer van een soepele, continue ervaring dankzij de responstijd van 1 ms en de vernieuwingsfrequentie van 144 Hz. Door de snelle kleurveranderingen op pixelniveau ervaar je geen onscherpte meer bij beweging en zit je midden in de actie.

Zonder haperen: de met NVIDIA G-SYNC compatibele certificering en de AMD FreeSync Premium-technologie voegen een extra laag naadloze gameplay toe door tearing en hapering te elimineren.

Ga helemaal op in het beeld: speel in Full HD-resolutie en geniet van scherpe graphics vol details die je nog verder in de game zuigen.

Midden in de actie. Stoere nieuwe vormgeving.

Als blikken konden doden: dankzij het nieuwe, stoere ontwerp doet de vormgeving van jouw monitor niet onder voor de prestaties. Jij profiteert van extra breed beeld dankzij een smalle bezel aan drie zijden van de monitor, en door de unieke luchtopeningen aan de achterkant blijft de apparatuur tijdens het werk koel.

Meer ruimte voor de strijd: de slanke, dunne en taps toelopende standaard heeft een nieuw ontwerp gekregen en neemt minder ruimte in, zodat je nog dichter op de actie zit.

Met persoonlijke afstelling

Elk voordeel op maat gemaakt: drie door de gebruiker gedefinieerde profielen bieden jou nóg meer opties om jouw product helemaal aan jouw eigen wensen aan te passen. Met behulp van de timer, de FPS-teller en de Zichtbaarheidsstabilisator beheer je alles van framesnelheden tot de helderheid en schaduwbeheer.

Speciale hulpmiddelen voor gaming: navigeer en beheer de OSD-menu's eenvoudig met de nieuwe joystick en sneltoetsen op de achterkant van de monitor.

Volledig afstelbaar: dankzij de afstelbare hoogte en kantelhoek kan je ook gedurende langere perioden comfortabel gamen.

Connectiviteitsopties

  • Wisselstroomconnector
  • Sleuf voor beveiligingsslot
  • Standaardslot
  • HDMI-poort (HDMI 1)
  • HDMI-poort (HDMI 2)
  • Display-poort
  • Hoofdtelefoonuitgang

Specificaties

Beeldscherm
Beeldverhouding 16:9
Display technologie LCD
Touchscreen Nee
Kleurbereik 72 procent
Contrastverhouding (typisch) 1000:1
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open