HP Full HD gaming monitor 22X

5 | 1 review
HP Full HD gaming monitor 22X

Uit het assortiment

HP Full HD gaming monitor 22X

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Een snellere manier om de actie te zien. Toon je gamingskills. Een snel, levendig display met alles wat je nodig hebt om te gamen

Het HP 22x-display heeft al het nodige voor snelle actie. Soepele beelden zonder haperen die net zo snel reageren als jijzelf, dankzij een refresh-rate van 144 Hz en AMD® FreeSync™-technologie. Dit Full HD-scherm van 54,61 cm (21,5 inch) met ingebouwde luidsprekers brengt je entertainment op een hoger niveau.

De snelheid die u zoekt

Zorg dat zelfs de meest actievolle momenten vloeiend, helder en scherp worden weergegeven met een refresh rate van 144 Hz en een responstijd van 1 ms.

Vloeiende, scherpe beelden

Ervaar het verschil van vloeiend gamen zonder haperen op dit kristalheldere FHD display (1920 x 1080) met AMD®FreeSync™ -technologie.

Geïntegreerde geluidskaart

Je hoeft geen externe speakers aan te schaffen. Het scherm biedt standaard een uitstekende geluidskwaliteit met ingebouwde speakers die een verbluffend geluid produceren.

Responstijd van 1 ms met overdrive

Om razendsnel te kunnen gamen, moeten de pixels bij elke framewisseling snel reageren. De responstijd van 1 ms zorgt ook op de heftigste momenten voor vloeiende, haarscherpe acties zonder bewegingsonscherpte.

AMD® FreeSync™-technologie

Je ziet en voelt het verschil: dit is soepel en razendsnel gamen. Door de refresh rate met de GPU te synchroniseren rekent AMD® FreeSync™ voorgoed af met schokkerige beelden, vertragingen en haperingen op het scherm.

TN-scherm

Geniet van de nieuwste actiefilm of spetterende game met de lage pixel-latency en de snelle responstijd van dit TN-scherm.

144-Hz refreshrate

Je krijgt vloeiende games, scherpe objecten en heldere details met een gamingdisplay die frames 144 keer per seconde vernieuwt – meer dan twee keer de refresh-rate van standaarddisplays.

De simpelste weg naar HD

Dit scherm met VGA- en HDMI-poorten is klaar om aan te sluiten en schitterende HD-beelden weer te geven via een soepele digitale verbinding.

Full-HD scherm / 1080p scherm

Schitterende beelden en een onvergetelijke kwaliteit van een verbazingwekkend FHD-scherm.

Low blue licht

De Low Blue Light-modus maakt de schermkleuren subtiel warmer, waardoor wit er natuurlijker uitziet en je ogen minder snel vermoeid raken.

Specificaties

Beeldscherm
Beeldverhouding 16:9
Contrastverhouding (dynamisch) 9000000:1
Display technologie LED
Touchscreen Nee
Contrastverhouding (typisch) 1000:1
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Chat open