LG UltraGear Full HD monitor 27GN600

Energielabel: F
4 | 1 review
LG UltraGear Full HD monitor 27GN600

Uit het assortiment

LG UltraGear Full HD monitor 27GN600

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Ontworpen voor ongelooflijke snelheid. De snelheid van deze 1ms IPS monitor is vergelijkbaar met die van TN monitoren. Door deze snelheid is ghosting verleden tijd en ervaar je een geheel nieuwe game ervaring.

Vloeiende gamebewegingen

Door de super hoge verversingssnelheden van 144Hz worden gamebeelden vloeiender weergegeven. Hierdoor kan jij sneller reageren op de acties van de tegenstanders.

Voel de daadwerkelijke strijd met echte kleuren

Deze monitor heeft ondersteuning voor HDR10 en een kleurechtheid van 99% sRGB (typ.). Dit zorgt voor een nog realistischer beeld met rijke kleuren en hoog contract. Kleuren zijn altijd zoals de game-ontwikkelaars dit bedoeld hebben.

G-SYNC-compatibel geverifieerd door NVIDIA

Deze monitor is getest door NVIDIA en heeft naar aanleiding hiervan het geverifieerde G-SYNC Compatible titel ontvangen. Dit zorgt ervoor dat haperingen en stotteringen zo goed als geëlimineerd worden.

Helderder, vloeiender en sneller

De AMD FreeSync-technologie maakt een einde aan de beeldhaperingen en gebroken frames met vloeiende, artefactvrije prestaties bij vrijwel elke framerate.

Wees elegant, chique en klaar voor maximale prestaties

Deze monitor beschikt van een 3-zijdig, vrijwel naadloos ontwerp met een oog op ergonomie. De standaard van de monitor is kantelbaar, draaibaar en in hoogte verstelbaar voor de meest comfortabele game ervaring.

Reageer sneller op tegenstanders

Minimaliseer invoervertraging met Dynamic Action Sync zodat je bij het gamen elk moment in real time kunt ervaren.

Eerst in het donker aanvallen

Gamers hoeven nooit meer sluipschutters over het hoofd te zien in donkere omgevingen door Black Stabilizer. Hierdoor kan je snel reageren tijdens het ontsnappen aan je tegenstanders.

Specificaties

Beeldscherm
Beeldverhouding 16:9
Display technologie LED
Touchscreen Nee
Contrastverhouding (typisch) 1000:1
Backlight type W-LED
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Chat open