MSI Full HD gaming monitor OPTIX G27C6

0 reviews
MSI Full HD gaming monitor OPTIX G27C6 Energielabel: F

MSI Full HD gaming monitor OPTIX G27C6

299,-
Dit product is tijdelijk niet leverbaar
 • 3 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid

Productinformatie

MSI Optix G27C6

Visualiseer je overwinning met de MSI Optix G27C6 Curved Gaming™ monitor. Uitgerust met een 1920x1080, 165hz Refresh rate, 1ms responstijd paneel, geeft de Optix G27C6 je de competitieve voorsprong die je nodig hebt om je tegenstanders uit te schakelen. De Optix G27C6 is uitgerust met adaptieve synchronisatie, zodat de vernieuwingsfrequentie van het scherm kan worden afgestemd op uw GPU voor ultrasoepele gameplay. Zorg ervoor dat je je slag kunt slaan met alle nieuwste technologieën die zijn ingebouwd in de MSI Curved Gaming™ monitor voor competitief gamen.

Gebogen voor jouw kijkplezier

MSI Curved Gaming™ monitoren maken gebruik van een gebogen beeldscherm met een kromming van R1500, wat het meest comfortabel is en geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van algemeen computergebruik tot gaming. Gebogen panelen helpen ook bij de onderdompeling in gameplay, waardoor je je meer verbonden voelt met de hele ervaring.

165Hz verversingssnelheid + 1MS responstijd

Optix-monitoren zijn uitgerust met een VA-paneel met 165Hz verversingssnelheid en 1ms responstijd. Dit biedt de meeste voordelen in snel bewegende gamegenres zoals first person shooters, fighters, realtime strategie en sport. Dit soort games vereisen zeer snelle en nauwkeurige bewegingen, waarbij een monitor met ultrahoge verversingssnelheid en snelle responstijd je een voorsprong geeft op je concurrenten.

Nachtzicht ingeschakeld

Of je hele scherm nu donker is, of slechts een paar delen zware schaduwen hebben. Laat je dag opfleuren door de fijne details in donkere gebieden naar voren te brengen.

Echte kleuren

De Optix Gaming Monitoren hebben een groter gamma dekking in vergelijking met algemene monitoren. Gameplay kleuren en details zullen er realistischer en verfijnder uitzien, om de onderdompeling tot het uiterste te drijven.

Van rand tot rand

Met een super smalle rand, geniet je van de best mogelijke onderdompeling in de nieuwste games met een multi-monitor 180 graden setup. Geniet van een betere continuïteit tussen schermen tijdens het spelen van games, werken of algemeen computergebruik.

178 Graden voor een brede kijkhoek

Door de grote kijkhoek, hebben MSI gaming monitoren meer speelruimte om je monitor in je opstelling te plaatsen zonder de optimale kijkervaring op te geven. Kleuren en details zullen scherp blijven bij meer hoeken in vergelijking met andere monitoren met minder kijkhoeken

Traanvrij en stottervrij vloeiend gamen

Gaming zou geen keuze moeten zijn tussen hakkelige gameplay of gebroken frames. Met de MSI Optix serie gaming monitoren, hoeft dat niet zo te zijn. Krijg vloeiende, artefact-vrije prestaties bij vrijwel elke framerate met AMD FreeSync™ technologie.

Anti-Flicker Technologie

Generieke monitor schermen hebben normaal gesproken een flicker-rate van ongeveer 200 keer per seconde, wat onmerkbaar is voor het blote oog, maar na verloop van tijd vermoeidheid kan veroorzaken. MSI Anti-Flicker technologie zorgt voor een zeer comfortabele kijkervaring door de hoeveelheid flikkering te verminderen.

Blauw licht reductie

Optix monitoren zijn geoptimaliseerd om minder blauw licht te produceren dat door de monitor wordt weergegeven, zodat je langere tijd kunt gamen zonder vermoeide ogen.

Spelmodus passend bij jouw gamestijl

MSI gaming monitoren bieden verschillende spelmodi voor gamers om uit te kiezen. Gamers kunnen de modus kiezen op basis van de stijl van het spel om de beste visuele effecten te ervaren.

Specificaties

Beeldscherm
Beeldverhouding 16:9
Contrastverhouding (dynamisch) 100000000:1
Beeldoppervlak Matt
Display technologie LCD
Touchscreen Nee
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

Service Plus Polis

Wil je lekker lang kunnen genieten van je aankoop? Kies dan voor onze Service Plus Polis. Deze verzekering is een uitbreiding op de wettelijke garantie en zorgt ervoor dat je gedurende de looptijd bij een technisch defect geen onverwachte kosten hebt.

 • Geen onderzoekskosten
 • Je weet precies waar je aan toe bent
 • Gratis reparatie of vervanging

Verzekeren

Je hebt altijd recht op de wettelijke garantie van minimaal 2 jaar. Bij een defect aan je product, kun je natuurlijk bij ons terecht voor een reparatie. Wij repareren je product kosteloos als het defect onder de garantie valt. De garantievoorwaarden kun je nalezen in het meegeleverde garantieboekje bij je product of op de website van de fabrikant.

Dekking Service Plus Polis:

 • • Looptijd 4 jaar (2 jaar aanvulling op de wettelijke garantie)
 • • Recht op kosteloos herstel of vervanging
 • • Geen onderzoekskosten
 • • Niet aan tonen dat het technisch defect buiten je schuld om is ontstaan
 • • Reparatie niet mogelijk? Je ontvangt kosteloos een vervangend product voor de aanschafwaarde, gedurende de hele looptijd
59,95
299,- Dit product is tijdelijk niet leverbaar

Product reviews

Chat open