MSI Full HD gaming monitor OPTIX G271

5 | 1 review
MSI Full HD gaming monitor OPTIX G271

Uit het assortiment

MSI Full HD gaming monitor OPTIX G271

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Visualiseer de overwinning met de MSI Optix G271 eSports gaming-monitor. Uitgerust met een 1920x1080, 144hz Refresh rate, 1ms responstijdpaneel, geeft de Optix G271 jou het concurrentievoordeel dat je nodig hebt. Gebouwd met FreeSync-technologie, kan de Optix G271 de vernieuwingsfrequentie van het scherm afstemmen op jouw GPU voor een uiterst soepele gameplay. Bereik het toppunt van onderdompeling met de nieuwste technologieën die zijn ingebouwd in MSI Gaming-monitoren.

De Optix G271 is uitgerust met een IPS-paneel dat beeldvervorming elimineert en minimale kleurverschuivingen biedt vanuit verschillende hoeken. IPS-panelen bieden ook kristalheldere beelden en optimaliseren onmiddellijk de kleur en helderheid van het scherm om de beste kijkervaring te garanderen.

144Hz verfrissingsbereik 1ms reactietijd

De Optix G271 is uitgerust met een verversingssnelheid van 144 Hz en een IPS-paneel met een responstijd van 1 ms, wat het meeste voordeel oplevert in snelle gamegenres zoals FPS, RTS en MOBA's. Deze games vereisen snelle en precieze bewegingen, waardoor een ultrahoge verversingssnelheid en een snelle reactietijdmonitor je de concurrentie voor zullen blijven.

Ware kleur

De gamingmonitors uit de Optix-serie hebben meer gammadekking dan algemene monitoren. Gameplay-kleuren en -details zien er realistischer en verfijnder uit, waardoor de beleving tot het uiterste wordt opgedreven.

Tear free

Gamen mag geen keuze zijn tussen schokkerige gameplay of gebroken frames. Met gamingmonitoren uit de MSI Optix-serie hoeft dat niet zo te zijn. Krijg vloeiende, artefactvrije prestaties bij vrijwel elke framerate met AMD FreeSync-technologie.

* Opmerking: voor FreeSync-technologie zijn een monitor en AMD Radeon-graphics vereist, beide met FreeSync-ondersteuning.

Night Vision

Of je hele scherm nu donker is of slechts een paar porties hebben zware schaduwen. Laat 's werelds eerste slimme zwarte tuner je dag opfleuren door de fijne details in donkere gebieden naar voren te halen.

Op maat voor de perfecte hit

De MSI Optix Gaming-monitor is gebouwd om het je zo comfortabel mogelijk te maken tijdens het gamen. Door aanpassingen van kantelen (-5 ° ~ 20 °), kan je eenvoudig de positie van de monitor wijzigen voor maximale ergonomie en een optimale kijkervaringen.

Van rand tot rand

Geniet dankzij de supersmalle bezel van de best mogelijke ervaring in de nieuwste games met een 180-graden opstelling met meerdere monitoren. Geniet van een betere continuïteit tussen schermen tijdens het spelen van games, werken of algemeen computergebruik.

Anti-Flicker-Technologie

Generieke beeldschermen hebben normaal gesproken een flikkersnelheid van ongeveer 200 keer per seconde, wat met het blote oog niet waarneembaar is, maar na verloop van tijd vermoeidheid kan veroorzaken. MSI Anti-Flicker-technologie zorgt voor een zeer comfortabele kijkervaring door het verminderen van de hoeveelheid flikkering.

178 graden wijde kijkhoek

Door een grote kijkhoek te hebben, hebben MSI-gamingmonitors meer speelruimte om jouw monitor in jouw opstelling te plaatsen zonder de optimale kijkervaring op te geven. Kleuren en details blijven onder meer hoeken scherp in vergelijking met andere monitoren met minder kijkhoeken.

Reductie van blauw licht

Optix-monitoren zijn geoptimaliseerd om minder blauw licht te produceren dat door de monitor wordt weergegeven, zodat je langere tijd kunt gamen zonder vermoeide ogen.

Specificaties

Beeldscherm
sRGB Ja
Beeldverhouding 16:9
Contrastverhouding (dynamisch) 100000000:1
Display technologie LED
Touchscreen Nee
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Chat open