MSI monitor Optix MAG274R

0 reviews
MSI monitor Optix MAG274R

Uit het assortiment

MSI monitor Optix MAG274R

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

De MAG-serie is ontstaan door strenge kwaliteitstesten en is ontworpen om een symbool te zijn voor stevigheid en duurzaamheid. De MAG-serie is gericht op het bieden van de beste gebruikerservaring en heeft een eenvoudig installatieproces in combinatie met een vriendelijke gebruikersinterface, waardoor het de beste keuze is voor beginnende gamers. Deze MSI Optix gaming monitor ondersteunt een USB Type-C verbinding, waardoor je je apparaten kunt voeden (tot 15W) en moeiteloos kunt aansluiten op elk apparaat.

Vlotte gameplay

Visualiseer jouw overwinning met MSI Optix MAG274R eSports gaming monitor. Uitgerust met een 1920x1080, 144hz Refresh rate, 1ms response time panel, Optix MAG274R geeft je het concurrentievoordeel dat je nodig hebt om je tegenstanders neer te halen. Gebouwd met FreeSync Premium technologie, kan Optix MAG274R de verversingssnelheid van het scherm evenaren met jouw GPU voor ultra-vlotte gameplay. Zorg ervoor dat je je stempel kunt drukken met de nieuwste technologieën die zijn ingebouwd in de MSI eSports spelmonitoren voor competitief spel.

Geniet van elke scène

Optix MAG274R is uitgerust met een IPS-paneel dat geen beeldvervorming en minimale kleurverschuivingen produceert wanneer het vanuit verschillende hoeken wordt bekeken. Bovendien zal het IPS-paneel duidelijke beelden bieden en direct de kleur en helderheid van het scherm optimaliseren om ervoor te zorgen dat je van elke scène op zijn best geniet.

Gemaakt voor snel bewegende spelgenres

Optix monitoren zijn uitgerust met een 144hz verversingssnelheid en 1ms reactietijd IPS-paneel dat het meeste voordeel heeft in snel bewegende spelgenres zoals first person shooters, fighters, racesims, real-time strategie en sport. Dit soort games vereisen zeer snelle en nauwkeurige bewegingen, die een ultrahoge refresh rate en snelle reactietijd monitor zal je voor op jouw concurrentie.

Pas de instellingen aan

Configureer eenvoudig de instellingen van je gamemonitor met de Gaming OSD (On Screen Display) app. Moeiteloos jouw instellingen wijzigen met jouw toetsenbord en muis en sneltoetsopties programmeren om snel van instelling te wisselen tussen de games. De Optix-serie gaming monitor is uitgerust met HDR-technologie die beelden produceert met meer details, een breed scala aan kleuren, en lijkt meer op wat er wordt gezien door het menselijk oog in vergelijking met traditionele monitoren.

Fijne details

Of jouw hele scherm nu donker is, of slechts een paar porties zware schaduwen hebben. Laat de eerste slimme zwarte tuner ter wereld jouw dag opfleuren door de fijne details in donkere gebieden naar voren te brengen. De Optix-serie gamingmonitoren hebben meer gammadekking in vergelijking met algemene monitoren. De kleuren en details van de gameplay zien er realistischer en verfijnder uit, waardoor je de grenzen van het spel kunt verleggen.

Omgevingslicht

Met MSI Mystic Light zorgen de Optix MAG serie gamemonitorlampen voor een zacht omgevingslicht dat gemakkelijk kan worden gesynchroniseerd met elk ander Mystic Light ingeschakeld gameproduct. Selecteer een van de kleuren uit het palet met behulp van jouw smartphone of de Mystic Light App om jouw systeemstijl aan te passen aan jouw smaak. Of zet gewoon de gamecho aan en laat het achtergrondverlichting van jouw monitor dansen op de muziek die je op de computer afspeelt.

Geen vermoeide ogen meer

MSI Optix serie gaming monitoren biedt verschillende modi om uit te kiezen. Gamers kunnen de modus kiezen op basis van het type spel dat wordt gespeeld om de beste visuele effecten te ervaren. Optix monitoren zijn geoptimaliseerd om minder blauw licht te produceren dat door de monitor wordt weergegeven, zodat je langer kunt gamen zonder dat jouw ogen vermoeid raken. MSI Anti-Flicker technologie zorgt voor een zeer comfortabele kijkervaring door de hoeveelheid flikkering te verminderen.

Specificaties

Beeldscherm
Beeldverhouding 16:9
Contrastverhouding (dynamisch) 100000000:1
Display technologie LCD
Touchscreen Nee
Contrastverhouding (typisch) 1000:1
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Chat open