Samsung Odyssey G5 gaming monitor LS27AG500NUXEN

5 | 1 review
Samsung Odyssey G5 gaming monitor LS27AG500NUXEN

Uit het assortiment

Samsung Odyssey G5 gaming monitor LS27AG500NUXEN

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Maak kennis met de Samsung gaming monitor LS27AG500NUXEN. Door de Quad HD-resolutie word je ondergedompeld in de vele heldere kleuren van de virtuele wereld. Het IPS paneel met een brede kijkhoek van 178° zorgt voor scherp beeld vanuit elke hoek. Voorzien van 165Hz refresh rate, 1ms reactietijd en Low Input Lag (2ms) kun je de tegenstander met gemak verslaan.

Zie meer, win meer

Word opgezogen in je game. Deze 27 inch monitor heeft een Quad HD resolutie (2560 x 1440) waardoor je 1,7 meer pixels hebt dan bij een Full HD scherm. Met meer pixels geniet je dus van meer kleuren en diepte en zal je game-ervaring nóg beter maken. Het IPS paneel met een brede kijkhoek van 178° zorgt ervoor dat je vanuit bijna elke hoek je scherm nog goed kunt zien. Zelfs in donkere scènes zie je details overduidelijk dankzij HDR10.

Reageer direct

Deze gaming monitor heeft een refresh rate van 165Hz. Hierdoor heb je geen last van haperingen en trage beelden waardoor de overwinning in het zicht is! De pixels veranderen in 1ms van kleur, dit is ideaal bij snelle actiegames. Profiteer bovendien van een lage vertraging van slechts 2ms tussen je controller en het scherm. Hierdoor zit jij erbovenop en ben jij je tegenstander voor.  

Een goede houding

Bij een lange gamesessie is het belangrijk dat je houding goed is. Met de LS27AG500NUXEN weet je zeker dat je een goede houding aanneemt. Verstel de voet tot 12 cm in hoogte zodat je recht op het scherm kijkt. Daarnaast kun je het scherm draaien, kantelen en zwenken. Kortom, deze gaming monitor heeft dé oplossing als het gaat om ergonomie. Lange gevechten zijn hierdoor geen probleem.

Specificaties

Beeldscherm
Beeldverhouding 16:9
Display technologie LCD
Touchscreen Nee
Contrastverhouding (typisch) 1000:1
Beeldscherm vorm Vlak
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open