Acer Full HD monitor CB272BM

0 reviews
Acer Full HD monitor CB272BM

Uit het assortiment

Acer Full HD monitor CB272BM

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Thuis of op kantoor, een fijne werkplek met een goede monitor is cruciaal. Neem bijvoorbeeld deze Full HD 27 inch monitor van Acer. Profiteer van heldere, scherpe beelden met een snelle reactietijd van 1 ms en een verversingssnelheid van 75 Hz. Kantel het scherm om reflecties te voorkomen en om recht voor het scherm te zitten. Zorg ervoor dat het scherm op de juiste hoogte staat voor je zithouding.

Kijk vanuit elke hoek

Dit model heeft een IPS-paneel. IPS houdt in dat je de monitor vanaf meerdere kanten goed kunt zien, dankzij een kijkhoek van maar liefst 178 graden.  Full HD-resolutie betekent dat een monitor 1920 pixels in de breedte en 1080 pixels in de hoogte heeft. Het voordeel van Full HD is dat alle content beschikbaar is in deze kwaliteit, daarom is zo'n monitor een goede investering.

De snelheid die je zoekt

Deze monitor van Acer heeft een responstijd van slechts 1 ms. De responstijd betekent de tijd dat één pixel van zwart naar wit en andersom verandert. Vooral bij fanatieke gamers is deze feature erg belangrijk. De pixels veranderen in een mum van tijd waardoor vervaging wordt voorkomen. En met een verversingssnelheid van 75 Hz geniet van vloeiende films, video's en games.

Een goede houding

Een goede houding is ontzettend belangrijk tijdens je werk, games of binge-avonden. RSI klachten kun je eenvoudig voorkomen door een goede werkhouding aan te nemen. Je verstelt deze monitor eenvoudig in hoogte, zodat je recht voor je scherm zit. Dankzij het kantelbare design kun je het scherm verticaal verstellen, zo heb je geen last van reflecties op het scherm. De kantelhoek is -5 - 20 graden.

Voldoende aansluitmogelijkheden

Verbind al je gewenste elektronische apparaten aan deze monitor dankzij de verschillende poorten. Met een HDMI-poort sluit je bijvoorbeeld een laptop, game console of desktop aan. VGA stuurt een analoge beeldoverdracht naar je monitor door zonder audio, dit is ideaal als je een computer aan je monitor wilt koppelen. DisplayPort is de opvolger van HDMI en VGA en behaalt hogere bandbreedtes, wat leidt tot een hogere verversingssnelheid. Dit is voornamelijk handig als je meerdere monitoren tegelijk gebruikt of wanneer je gamet. Bij deze monitor van Acer krijg je de volgende kabels meegeleverd: AC.

Ingebouwde speakers

Met deze monitor van Acer met ingebouwde luidsprekers heb je altijd een opgeruimd bureau. Je hoeft geen aparte speakers aan te schaffen, je speelt dus zonder moeite audio bij films en video's af. En het scheelt ook weer in de portemonnee!

Specificaties

Beeldscherm
Beeldverhouding 16:9
Contrastverhouding (dynamisch) 100000000:1
Display technologie LED
Touchscreen Nee
Contrastverhouding (typisch) 1000:1
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open