LG monitor 49WL95C

Energielabel: G
5 | 1 review

LG monitor 49WL95C

1299,99
Dit product is tijdelijk niet leverbaar
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 61 winkels
  • We krijgen een 9,1 van onze klanten

Alternatieven

Deze producten zijn wel op voorraad:

LG 4K monitor 32UK550
Beeldschermdiagonaal: 32 inch
Soort paneel: VA
Resolutie: 3840 x 2160 Pixels
Responstijd: 4 ms
Beeldverversing frequentie: 60 Hz
329,-
LG Full HD monitor 34WP500-B
Beeldschermdiagonaal: 34 inch
Soort paneel: IPS
Resolutie: 2560 x 1080 Pixels
Responstijd: 5 ms
Beeldverversing frequentie: 75 Hz
299,-
LG 4K monitor 32UP550-W.AEU
Beeldschermdiagonaal: 31.5 inch
Soort paneel: VA
Resolutie: 3840 x 2160 Pixels
Responstijd: 4 ms
Beeldverversing frequentie: 60 Hz
493,-

Productinformatie

De 49WL95C is een UltraWide 32:9 Dual QHD (5120x1440) scherm met een verdubbeld 27-inch 16:9 QHD pixelruimte in een scherm. Met 70 procent meer pixels in vergelijking met 32:9 FHD resolutie (3840 x 1080), ga verder dan multitasking met een multiplex in meerdere indelingen. Hoogte-, kantel- en draaibeugel helpen jou bij het aanpassen van de bureauopstelling om een persoonlijker, comfortabeler werkstation te creëren.

Bespaar tijd

Zoek naar referenties en rangschik afbeeldingen met auteursrecht voor gebruik met onbewerkte afbeeldingen. Miniaturen van afbeeldingen kunnen op een enkel scherm worden bekeken zonder het huidige venster te wijzigen, zodat je de tijd die je in de beeldplanningsfase besteedt, kunt verkorten.

Beheer de volledige tijdslijn

Door het videstorybord te bekijken, kan je bronfragmenten voor jouw video's bekijken. Zonder van venster te wisselen, kan je miniaturen van de bronbestanden bekijken en de bestanden uploaden naar de tijdlijn.

Werk simultaan

Je kunt een tijdlijn van vijf minuten controleren en een indelingstaak uitvoeren zonder te scrollen. Voor muziekclips die worden gebruikt in YouTube-video's, kunnen taken worden voltooid met 1:1 videobewerking en een mengpaneel.

Jouw werkruimte opsplitsen

Als je twee 49WL95C-monitoren verticaal stapelt, kan je dezelfde schermruimte en helderheid bereiken als vier 27-inch QHD-monitoren met minder kabels en kleinere randen. Met On Screen Control-software kan je verschillende weergave-instellingen beheren met een enkele muisklik. Scherm splitsen helpt jou om het hele schermgebied probleemloos te verdelen.

Dual Controller maakt het eenvoudiger

Met de dubbele controller kan je meerdere apparaten bedienen die op één scherm zijn aangesloten, met één toetsenbord of muis. Je kunt eenvoudig bestanden slepen en neerzetten via de aangesloten apparaten. Steeds meer gebruikers gebruiken high-end laptops als mobiele werkstations. Ondersteunt USB Type-C, de 49WL95C kan jouw draagbaar werkstation met slechts één kabel voltooien.

Rijke bastonen

De 49WL95C heeft 2 x 10W ingebouwde stereoluidsprekers Het kan een kleine montageruimte of privékamer beslaan zonder gebruik te maken van externe luidsprekers, met ondersteuning voor Rich Bass.

Geniet van HDR-inhoud op jouw bureau

HDR-technologie is nu toepasbaar voor verschillende inhoud. 49WL95C ondersteunt HDR 10 waardoor kijkers kunnen genieten van dramatische kleuren van de inhoud. De sensor reageert op licht, waardoor het scherm helderder wordt en donkerder in het donker zodat je in de optimale weergaveomgeving kunt werken.

Specificaties

Beeldscherm
sRGB Ja
Beeldverhouding 32:9
Display technologie LED
Touchscreen Nee
Contrastverhouding (typisch) 1000:1
Bekijk alle specificaties

Accessoires

Neomounts by Newstar monitorarm FPMA-D960BLACKPLUS
148,99
Logitech webcam C920s
89,99

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
  • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

Service Plus Polis

Wil je lekker lang kunnen genieten van je aankoop? Kies dan voor onze Service Plus Polis. Deze verzekering is een uitbreiding op de wettelijke garantie en zorgt ervoor dat je gedurende de looptijd bij een technisch defect geen onverwachte kosten hebt.

  • Geen onderzoekskosten
  • Je weet precies waar je aan toe bent
  • Gratis reparatie of vervanging

Verzekeren

Je hebt altijd recht op de wettelijke garantie van minimaal 2 jaar. Bij een defect aan je product, kun je natuurlijk bij ons terecht voor een reparatie. Wij repareren je product kosteloos als het defect onder de garantie valt. De garantievoorwaarden kun je nalezen in het meegeleverde garantieboekje bij je product of op de website van de fabrikant.

Gedurende de looptijd van de Service Plus Polis

• heb je recht op kosteloos herstel of vervanging.

• hoef je niet aan te tonen dat het een technisch defect betreft dat buiten jouw schuld is ontstaan.

• betaal je geen onderzoekskosten.

• ontvang je kosteloos een vervangend product als reparatie niet mogelijk blijkt. Dit is of een identiek product, of - als dat niet meer voorradig is - een nieuw product op basis van de oorspronkelijke aankoopwaarde. Jouw Service Plus Polis is daarmee dus waardevast!

• maakt BCC het je zo gemakkelijk mogelijk en wordt het product indien nodig bij je thuis gerepareerd of halen we het bij je op. Hiervoor worden geen voorrij- en bezorgingskosten in rekening gebracht.

• kan je gedurende de reparatie van je TV of stofzuiger gratis gebruikmaken van een leenapparaat.

179,95
1299,99 Dit product is tijdelijk niet leverbaar

Product reviews

Gespreid betalen met krediet