Philips Full HD monitor 241B8QJEB/00

5 | 1 review
Philips Full HD monitor 241B8QJEB/00

Uit het assortiment

Philips Full HD monitor 241B8QJEB/00

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Deze vlakke 23.8 inch Full HD-monitor van Philips is de basis voor een productieve (thuis)werkdag. Profiteer van heldere, scherpe beelden met een snelle reactietijd van 5 ms en een verversingssnelheid van 75 Hz. Draai het scherm voor de juiste zithouding. Kantel het scherm om reflecties te voorkomen en om recht voor het scherm te zitten. Zorg ervoor dat het scherm op de juiste hoogte staat voor uw zithouding.

Zicht vanuit elke hoek

Dit model is voorzien van een IPS-paneel. IPS-technologie houdt in dat je een brede kijkhoek van 178 graden hebt. Hierdoor kun je vanuit elke hoek je scherm goed zien. Full HD-resolutie betekent dat een monitor 1920 pixels in de breedte en 1080 pixels in de hoogte heeft. Het voordeel van Full HD is dat alle content beschikbaar is in deze kwaliteit, daarom is zo'n monitor een goede investering.

Snel, sneller, snelst

Deze monitor van Philips heeft een responstijd van slechts 5 ms. De responstijd betekent de tijd dat één pixel van zwart naar wit en andersom verandert. Vooral bij fanatieke gamers is deze feature erg belangrijk. De pixels van deze monitor veranderen razendsnel van zwart naar wit en andersom, je hebt dus geen last van ghosting. En met een verversingsnelheid van 75 Hz kijk je films zonder haperingen.

Denk aan je houding

Met een goede houding achter je monitor voorkom je rug- en nekklachten. Wanneer je geen goede houding aanneemt kun je RSI klachten ontwikkelen. Verstel deze monitor in hoogte zodat je recht voor je scherm zit. Kantel het scherm verticaal om vervelende reflecties en verkleuringen op het scherm te voorkomen. De kantelhoek is -5 - 30 graden. Draai het scherm horizontaal om de juiste houding voor je scherm te kunnen aannemen.

Meerdere aansluitmogelijkheden

Sluit al je apparaten aan op je monitor die je nodig hebt. Zo koppel je eenvoudig je laptop, game console of desktop door middel van HDMI. VGA stuurt een analoge beeldoverdracht naar je monitor door zonder audio, ideaal voor het koppelen van een computer. DisplayPort is de opvolger van HDMI en VGA en behaalt hogere bandbreedtes, jij geniet daarom van een hogere verversingssnelheid tijdens het multitasken tussen meerdere monitoren of bij het gamen. DVI is de voorganger van HDMI en kan in de praktijk zowel een analoog als digitaal signaal doorsturen naar je monitor. Bij deze monitor van Philips krijg je de volgende kabels meegeleverd: Audio (3.5mm),DisplayPort,HDMI,VGA.

Ingebouwde speakers

Deze monitor van Philips met ingebouwde luidsprekers zorgt voor een opgeruimd bureau. Je hebt dus geen gedoe met het aansluiten van externe speakers, dit maakt het onwijs makkelijk om audio af te spelen bij films of video's. En het scheelt uiteindelijk in de portemonnee!

Specificaties

Beeldscherm
Sync-on-green (SOG) Ja
Beeldverhouding 16:9
Contrastverhouding (dynamisch) 50000000:1
Display technologie LCD
Touchscreen Nee
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open