Philips Full HD monitor 243S7EHMB/00

4.8 | 4 reviews
Philips Full HD monitor 243S7EHMB/00

Uit het assortiment

Philips Full HD monitor 243S7EHMB/00

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Breng foto's, video's en andere documenten tot leven op deze Full HD 23.8 inch monitor van Philips. Met een responstijd van 5 ms heb je geen wazig beeld en een verversingssnelheid van 60 Hz zorgt voor vloeiende beelden. Draai het scherm voor de juiste zithouding. Kantel het scherm om reflecties te voorkomen en om recht voor het scherm te zitten. Zorg ervoor dat het scherm op de juiste hoogte staat voor je zithouding.

Zicht vanuit elke hoek

Dit model heeft een IPS-paneel. IPS houdt in dat je de monitor vanaf meerdere kanten goed kunt zien, dankzij een kijkhoek van maar liefst 178 graden.  Full HD-resolutie bestaat uit 1920 pixels in de breedte en 1080 pixels in de hoogte. Het voordeel van Full HD is dat alle content beschikbaar is in deze kwaliteit, daarom is zo'n monitor een goede investering.

Heldere details

Deze monitor van Philips heeft een responstijd van slechts 5 ms. De responstijd betekent de tijd dat één pixel van zwart naar wit en andersom verandert. Vooral bij fanatieke gamers is deze feature erg belangrijk. De pixels van deze monitor veranderen razendsnel van zwart naar wit en andersom, je hebt dus geen last van ghosting. Dankzij een vernieuwingssnelheid van 60 Hz kun je video's en foto's prachtig afspelen of weergeven.

Perfecte plaatsing

Wij hoeven je geen twee keer te vertellen dat een goede houding beter is voor je lichaam. RSI klachten kun je eenvoudig voorkomen door een goede werkhouding aan te nemen. Je verstelt deze monitor eenvoudig, zodat je rechtop voor je scherm zit. Dankzij het kantelbare design kun je het scherm verticaal verstellen, zo heb je geen last van reflecties op het scherm. De kantelhoek is -5 - 25 graden. Draai het scherm horizontaal om een prettige houding aan te nemen voor je scherm.

Meerdere aansluitmogelijkheden

Verbind al je gewenste elektronische apparaten aan deze monitor dankzij de verschillende poorten. Zo koppel je eenvoudig je laptop, game console of desktop via HDMI. VGA stuurt een analoge beeldoverdracht naar je monitor zonder audio, ideaal voor het koppelen van een desktop. Bij deze monitor van Philips krijg je de volgende kabels meegeleverd: AC,Audio (3.5mm),HDMI,VGA.

Ingebouwde speakers

Deze monitor van Philips met ingebouwde luidsprekers zorgt voor een opgeruimd bureau. Kijk je graag een filmpje? Dan zit je met deze monitor met ingebouwde speakers goed! En het scheelt ook weer in de portemonnee!

Specificaties

Beeldscherm
Sync-on-green (SOG) Ja
Beeldverhouding 16:9
Contrastverhouding (dynamisch) 20000000:1
Display technologie LED
Touchscreen Nee
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open