Samsung Smart Monitor M5 LS27AM500NRXEN

5 | 1 review
Samsung Smart Monitor M5 LS27AM500NRXEN

Uit het assortiment

Samsung Smart Monitor M5 LS27AM500NRXEN

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Deze vlakke 27 inch Full HD-monitor van Samsung is de basis voor een productieve (thuis)werkdag. Deze monitor van Samsung heeft een reactietijd van 8 ms en 60 Hz verversingssnelheid. Kantel het scherm om reflecties te voorkomen en om recht voor het scherm te zitten.

Geweldig contrast

Deze monitor heeft een VA-paneel, ook wel Vertical Alignment genaamd. VA is een perfecte combinatie van een snelle responstijd van een TN-paneel en een fantastische kleurenweergave van een IPS-paneel. Bij VA zie je perfect contrast, schaduwen zijn dus echt zwart en kleuren springen eruit. Full HD-resolutie betekent dat deze monitor in de breedte uit 1920 pixels en in de hoogte uit 1080 pixels bestaat. Een Full HD monitor is een goede investering, aangezien tegenwoordig alle content in deze kwaliteit beschikbaar is.

Snelle reactietijd

Gebruik jij je monitor vooral voor taken als internetten, e-mailen en tekstverwerken of kijk je graag films of video's? Dan is deze Full HD monitor een uitstekende keuze voor jou. Deze monitor heeft een responstijd van 8 ms. Er zijn monitors met een lagere responstijd, maar dat is vooral voordelig voor de fanatieke gamers onder ons. Met deze responstijd en beeldverversingssnelheid kun jij prima uit de voeten!

Denk aan je houding

Wij hoeven je geen twee keer te vertellen dat een goede houding beter is voor je lichaam. Wanneer je geen goede houding aanneemt kun je RSI klachten ontwikkelen. Dankzij het kantelbare design kun je het scherm verticaal verstellen, zo voorkom je reflecties op je scherm. De kantelhoek is -2 - 22 graden.

Multimedia-aansluitingen

Werk direct vanaf je monitor: een wifi-verbinding geeft je alle connectiviteit die je nodig hebt. Ook is het hierdoor mogelijk om een ander scherm te koppelen aan je monitor, voor een volwaardige werkplek. Door de verschillende poorten die deze monitor heeft, sluit je eenvoudig al jouw elektronische apparatuur aan. Met de USB-poort sluit je eenvoudig kleinere apparatuur aan, zoals je muis. Koppel bijvoorbeeld een laptop, game console of desktop door middel van 2 HDMI-poorten. Bij deze monitor van Samsung krijg je de volgende kabels meegeleverd: HDMI.

Ingebouwde speakers

Met deze monitor van Samsung met ingebouwde luidsprekers heb je altijd een opgeruimd bureau. Je hebt dus geen gedoe met het aansluiten van externe speakers, dit maakt het onwijs makkelijk om audio af te spelen bij films of video's. Deze monitor is daarom een goede investering!

Specificaties

Beeldscherm
Beeldverhouding 16:9
Display technologie LCD
Touchscreen Nee
Contrastverhouding (typisch) 3000:1
Beeldscherm vorm Vlak
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open