Samsung Smart Monitor M5 LS32AM500NRXEN

Energielabel: E
0 reviews
Samsung Smart Monitor M5 LS32AM500NRXEN

Uit het assortiment

Samsung Smart Monitor M5 LS32AM500NRXEN

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Voor een (thuiswerk)kantoor is een goede monitor een must. Deze vlakke 32 inch Full HD-monitor van Samsung is de ideale basis hiervoor. Deze Samsung monitor heeft een reactietijd van 8 ms en 60 Hz verversingssnelheid. Kantel het scherm om precies recht voor je scherm te zitten en om reflecties te voorkomen.

Geweldig contrast

Dit model is voorzien van een VA-paneel dat staat voor Vertical Alignment. Deze technologie is een perfecte combinatie van een snelle responstijd van een TN-paneel en een geweldige kleurenweergave van een IPS-paneel. VA zorgt ervoor dat het contrast perfect is afgesteld, schaduwen zijn dus echt zwart en kleuren blinken uit. Full HD-resolutie betekent dat een monitor 1920 pixels in de breedte en 1080 pixels in de hoogte heeft. Het voordeel van Full HD is dat alle content beschikbaar is in deze kwaliteit, daarom is zo'n monitor een goede investering.

Snelheid voorop

Gebruik jij je monitor voor algemene taken als internetten, e-mailen en tekstverwerken? Dan is deze monitor de juiste keuze voor jou! Deze monitor heeft een responstijd van 8 ms. Er zijn monitors met een lagere responstijd, maar dat is vooral voordelig voor de fanatieke gamers onder ons. Met deze responstijd en beeldverversingssnelheid kun jij prima uit de voeten!

Perfecte plaatsing

Met een goede houding achter je monitor voorkom je rug- en nekklachten. RSI klachten kun je eenvoudig voorkomen door een goede werkhouding aan te nemen. Dankzij het kantelbare design kun je het scherm verticaal verstellen, zo voorkom je reflecties op je scherm. De kantelhoek is -2 - 22 graden.

Meerdere aansluitmogelijkheden

Een wifi-verbinding vanaf je monitor geeft je alle connectiviteit die je nodig hebt. Koppel bijvoorbeeld een scherm aan je monitor om je werkplek uit te breiden. Dankzij de verscheidenheid aan poorten kun je al jouw apparaten met gemak aansluiten. Koppel je muis en toetsenbord eenvoudig aan via een USB-poort. Koppel bijvoorbeeld een laptop, game console of desktop door middel van 2 HDMI-poorten. Bij deze monitor van Samsung krijg je de volgende kabels meegeleverd: AC,HDMI.

Ingebouwde speakers

Met deze monitor van Samsung met ingebouwde luidsprekers heb je altijd een opgeruimd bureau. Je hoeft geen aparte speakers aan te schaffen om het geluid van films of video's te kunnen horen. Deze monitor is daarom een goede investering!

Specificaties

Beeldscherm
Beeldverhouding 16:9
Beeldoppervlak Matt
Display technologie LCD
Touchscreen Nee
Contrastverhouding (typisch) 3000:1
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Chat open