Viewsonic monitor X Series XG2705-2K

5 | 1 review
Viewsonic monitor X Series XG2705-2K

Uit het assortiment

Viewsonic monitor X Series XG2705-2K

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Met een verversingssnelheid van 144 Hz en SuperClear IPS-paneel biedt de ViewSonic XG2705-2K een verbluffende kijkervaring. Een hoge verversingsfrequentie van 144 Hz zorgt voor heldere bewegingen, terwijl AMD FreeSync Premium tearing en haperen van het scherm vrijwel elimineert voor een vloeiende game-ervaring. Met een MPRT-responstijd van 1ms levert de monitor vloeiende beelden zonder ghosting. Flexibele connectiviteit via DisplayPort en twee HDMI-poorten maken verbinding met andere randapparatuur of geavanceerde grafische kaarten voor gamen een fluitje van een cent. De XG2705-2K is ook uitgerust met de exclusieve ViewMode -voorinstellingen van ViewSonic, die door de gebruiker aangepaste spelmodi bieden, waaronder FPS-, RTS- en MOBA-game-instellingen.

Heldere bewegingen

De verversingssnelheid van 144 Hz zorgt voor een geweldige visuele vloeiendheid en onberispelijke graphics, ongeacht hoe snel de in-game actie zich ontvouwt.

Vloeiende afbeeldingen zonder ghosting

De responstijd van 1 ms (MPRT) levert betere prestaties met vloeiende pixelovergangen van kleur naar kleur en minder beeldschaduwen.

Voorkom scherm haperingen

Met AMD FreeSync Premium-technologie kan de monitor zich aanpassen zodat er minder fluctuaties en schommelingen in het beeld zijn.

Scherpe en duidelijke details

Met twee keer de resolutie van een traditioneel 1080p-scherm, resulteert QHD in een veel scherper beeld, zonder vervorming of uitrekking, allemaal met behoud van dezelfde beeldverhouding van 16:9.

SuperClear IPS-technologie voor rijke kleuren in brede hoeken

Met SuperClear IPS-technologie levert deze monitor dezelfde beeldkwaliteit, of je nu van boven, onder, van voren of van opzij naar het scherm kijkt

Mega dynamisch contrast

Een megadynamische contrastverhouding van 80M: 1 creëert diepte in beelden door meer definitie toe te voegen aan de donkerste en helderste kleuren op het scherm om ervoor te zorgen dat beelden met de fijnste details worden weergegeven.

Breed scala aan kleurmogelijkheden

De monitor bestrijkt een groot deel van het kleurengamma om kleuren van de bron te reproduceren en te communiceren.

Door de gebruiker aan te passen spelmodus

De exclusieve ViewMode van ViewSonic biedt gespecialiseerde presets voor verschillende gebruiksscenario's. Deze voorinstellingen verbeteren de gammacurve, kleurtemperatuur, contrast en helderheid om de optimale kijkeigenschappen voor elke toepassing te leveren. De gamemodus integreert vooraf gekalibreerde FPS-, RTS- en MOBA-game-instellingen met in-game testen en aanpassingen voor de beste mix van kleur en technologie.

Dubbele geïntegreerde luidsprekers

De monitor accentueert zijn ongelooflijke schermprestaties met stereogeluid voor een complete multimedia-ervaring.

Verbindingsflexibiliteit

Dubbele HDMI- en DisplayPort-ingangen bieden een breed scala aan compatibiliteit, waardoor jij de ultieme flexibiliteit krijgt bij het aansluiten van apparaten.

Comfort bekijken

Flicker-Free-technologie en een Blauwlichtfilter helpen vermoeidheid van de ogen en vermoeidheid door te veel schermtijd en intensief gebruik te verminderen.

Laag energieverbruik

De energiezuinige Eco-modus van ViewSonic past de helderheid aan op de optimale instelling om het stroomverbruik en vermoeidheid van de ogen te verminderen en tegelijkertijd de levensduur van de monitor te verlengen.

Specificaties

Beeldscherm
Beeldverhouding 16:9
Contrastverhouding (dynamisch) 80000000:1
Beeldoppervlak Matt
Display technologie LED
Touchscreen Nee
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open