Main image

Linksys netwerkadapter WUSB6100M-EU

39,99
Thuis bezorgen: Nog 4 op voorraad
  • Gratis bezorging en retourneren
  • 2 jaar garantie
  • 14 dagen bedenktijd
  • Je oude apparaat nemen we gratis mee

Productinformatie

Verbeter jouw Wi-Fi thuisnetwerk met de Linksys WUSB6100M

Deze AC USB-adapter upgradet jouw Windows-laptop of -pc onmiddellijk naar de nieuwste Wi-Fi-standaard. Zo maak je van jouw laptop of pc een MU-MIMO-apparaat en kan het Wi-Fi-signaal in jouw huis efficiënter over meer Wi-Fi-apparaten worden verdeeld voor een betere en volledige Wi-Fi-dekking.

De nieuwste generatie AC Wi-Fi MU-MIMO-technologie maakt uitzonderlijke snelheden en prestaties mogelijk op jouw Windows-notebook, -laptop of -desktopcomputer. Zo kun je al jouw favoriete series kijken, online gamen en grote bestanden downloaden met extra hoge AC Wi-Fi-snelheden die drie keer sneller zijn dan Wireless-N.

Makkelijk mee te nemen, compact formaat

In de USB-poort van jouw laptop of opgeborgen in jouw koffer, de adapter is door zijn compacte en lichte ontwerp onopvallend en makkelijk mee te nemen.

Eenvoudige plug-and-play-installatie

Om te profiteren van de nieuwste generatie AC Wi-Fi, hoef je de adapter alleen maar in de USB-poort van jouw computer te steken. Jouw computer downloadt dan automatisch het stuurprogramma vanaf de Microsoft Windows-server. Je kunt het stuurprogramma ook installeren vanaf de meegeleverde cd.

Snelle, betrouwbare verbinding met AC Wi-Fi en Beamforming-technologie

Deze dual-band USB-adapter maakt gebruik van een 5GHz-band voor snelheden tot 433 Mbps (Wireless-AC) – drie keer zo snel als Wireless-N – en een 2,4GHz-band voor snelheden tot 150 Mbps. Beamforming-technologie stuurt het Wi-Fi-signaal vanaf jouw router gericht naar jouw Windows-laptop of -desktopcomputer voor een betrouwbare verbinding. Zo kun je genieten van gamen en streamen zonder onderbrekingen.

Werkt met alle Wi-Fi routers

Deze dual-band USB-adapter werkt met alle Wi-Fi-routers, dus ook jouw huidige router en die van internetproviders. Gebruik deze dual-band USB-adapter in combinatie met een MU-MIMO-router voor optimale prestaties.

Specificaties

Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) 433 Mbit/s
Netwerk
Netwerkstandaard Wireless AC, Wireless N, Wireless G
Ethernet LAN Nee
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH) 40.64 x 18.034 x 11.938 mm
Compatibele besturingssystemen Windows® 7, Windows®8.1 and Windows®10
Energie
Stroomvoorziening via USB Ja
Draadloos LAN
Wi-Fi Ja
Poorten & interfaces
Interface USB
Verbindingstechnologie Draadloos
Design
Kleur van het product Zwart
Gewicht en omvang
Breedte (mm) 4.06 cm
Diepte (mm) 1.8 cm
Hoogte 1.19 cm
Kenmerken
Lengte kabel 0 m

Product reviews

Top