Asus router RT-AX88U

Asus router RT-AX88U

329,-
Online nog 4 op voorraad Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Kies je leveringsmethode
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd
 • Persoonlijk advies in onze 59 winkels
 • We krijgen een 9,1 van onze klanten
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid

Productinformatie

ASUS RT-AX88U dual-band wifi 6 (802.11ax) gaming-router. Het nieuwe tijdperk van thuis-wifi

Het groeiende aantal aangesloten persoonlijke en IvD-apparaten heeft geleid tot een algemene toename van de netwerkdichtheid waardoor de grenzen van de huidige wifi-standaard worden bereikt. De nieuwste 802.11ax-standaard biedt toekomstbestendige technologieën, hogere netwerkefficiëntie, hogere wifi-snelheden, grotere dekking en betere accuduur voor aangesloten apparaten, wat gebruikers een aanzienlijk betere netwerkervaring geeft.

Wifi op warpsnelheid

De RT-AX88U is een 4x4 dual-band wifi-router die 160MHz bandbreedte en 1024-QAM biedt, voor dramatisch snellere draadloze verbindingen. Met een totale netwerksnelheid van ongeveer 6000Mbps - 1148Mbps op de 2.4GHz band en 4804Mbps op de 5GHz band - is de RT-AX88U 2,3x sneller dan 802.11ac 4x4 dual-band routers.

Gemaakt voor huishoudens met meerdere apparaten

Met een revolutionaire combinatie van OFDMA en MU-MIMO technologie biedt 802.11ax-technologie tot 4x meer netwerkcapaciteit en efficiëntie in omgevingen met veel verkeer. Vorige generatie 802.11ac wifi kan slechts één apparaat tegelijk op elk netwerkkanaal aan, wat een inefficiënt gebruik van de beschikbare bandbreedte betekent. OFDMA-ondersteuning in de 802.11ax wifi-standaard verdeelt elk kanaal in kleine subkanalen, waardoor signalen van meerdere apparaten* kunnen worden gebundeld en gelijktijdig verzonden, waardoor de latentie wordt verminderd voor een meer vloeiende, responsievere wifi-ervaring.

Geef online gaming een dubbele boost

De RT-AX88U’s Adaptive QoS geeft prioriteit aan spelpakketten, voor meer vloeiende online gaming. Het heeft ook ingebouwde wtfast® om de kortst mogelijke weg tussen het gaming-apparaat en de spelserver te zoeken en te behouden, waardoor game ping en lag tot een minimum worden beperkt.

Beveiliging op zakelijk niveau voor uw thuisnetwerk

De RT-AX88U heeft levenslang gratis AiProtection Pro, aangedreven door Trend Micro™ met automatische, regelmatig bijgewerkte beveiligingssignaturen om uw apparaten en persoonlijke gegevens te beschermen tegen internetdreigingen. Deze sterke beveiliging biedt geavanceerde ouderlijk toezicht, inclusief de mogelijkheid om specifieke websites en mobiele app-types te blokkeren.

Meer LAN-poorten voor meer gemak

Acht Gigabit LAN-poorten maken de RT-AX88U de ideale oplossing als u meerdere bekabelde apparaten heeft, zoals NAS-systemen, pc's en switches. En als u ooit thuis een LAN-party wilt organiseren, maakt de RT-AX88U het mogelijk.

Draadloos net zo stabiel als bekabeld Ethernet

Wanneer u ver van uw router verwijderd bent, is het meestal onpraktisch of onmogelijk om te profiteren van de stabiliteit van een bekabelde netwerkverbinding. Met speciaal ontworpen antennes, AiRadar beamforming en RangeBoost-technologie, biedt de RT-AX88U brede dekking en een stabiel signaal, zodat u profiteert van een betrouwbare en vloeiende verbinding voor gaming of werk, overal in uw woning.

Krachtig wifi-systeem voor de hele woning. Zoals u het wilt

In de meeste gevallen kan de RT-AX88U vloeiende, betrouwbare wifi leveren naar elk deel van de woning. Wifi-dekking kan echter worden beïnvloed door veel factoren, zoals kamerindeling, bouwmaterialen en zelfs meubels. ASUS AiMesh is een innovatieve nieuwe routerfunctie die deze problemen oplost. Het creëert een wifi-netwerk voor de hele woning door gebruik te maken van meerdere ASUS-routers. AiMesh is krachtig, flexibel en kan een mix van ASUS-routermodellen gebruiken - en beschermt zo eerdere investeringen! AiMesh geeft je tijdbesparende centrale controle en naadloze roamingmogelijkheden. AiMesh is wifi om op te vertrouwen - voor alle apparaten, de hele tijd!

Kenmerken

 • Volgende generatie wifi-standaard- 802.11ax wifi-standaard voor betere efficiëntie en doorvoer.
 • Ultrasnelle wifi-snelheid- 6000Mbps wifi-snelheid om zelfs het drukste netwerk met gemak aan te kunnen.
 • Breder gebruik en meer gebruiksgemak- 4 antennes + 8 LAN-poorten om meer clients tegelijkertijd te ondersteunen.
 • Beveiliging op zakelijk niveau - AiProtection Pro, aangedreven door Trend Micro™, blokkeert internetbeveiligingsdreigingen voor alle aangesloten slimme apparaten
 • Betere partner met mesh-systeem- Compatibel met ASUS AiMesh wifi-systeem voor naadloze dekking voor de gehele woning.

Specificaties

Netwerk
Netwerkstandaard Wi-Fi 6 (802.11ax), 802.11a, Wi-Fi 5 (802.11ac), 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Wifi banden Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz)
Ethernet snelheid 1000 Mbit/s
Wifi snelheid (5 GHz) 4800 Mbit/s
Wifi snelheid (2.4 GHz) 1148 Mbit/s
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Gratis bezorgd door DHL
 • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
 • Kies zelf je bezorgdag
 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

Gespreid betalen met krediet