Linksys router EA7300

Linksys router EA7300

89,95
Online nog 2 op voorraad Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Kies je leveringsmethode
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd
 • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
 • We krijgen een 9,1 van onze klanten

Productinformatie

De Linksys MAX-STREAM™ AC1750 wifi-router werkt met de nieuwste generatie AC wifi met MU-MIMO technologie, de nieuwste ontwikkeling richting gelijktijdige wifi-verbindingen zonder onderbrekingen. 

Apparaten als 4K-televisies, HD streaming-mediaspelers, tablets, gameconsoles maken intensief gebruik van de bandbreedte en met MU-MIMO (Multi-User, Multiple-Input, Multiple-Output)technologie stuurt de MAX-STREAM™ AC1750 wifi-router wifi-signalen naar meerdere apparaten tegelijk, met constante, hoge snelheden. Je hele gezin kan dus tegelijk gamen, streamen en werken, zonder vertraging of bufferen, en dit alles met twee keer zo hoge snelheden als bij routers zonder MU-MIMO-technologie. 

De snelste AC1750-router 

De Tolly Group heeft met de MAX-STREAM™ AC1750 MU-MIMO-router (EA7300) prestatietests uitgevoerd en de resultaten vergeleken met die van andere AC1750-routers. Uit deze tests is gebleken dat de EA7300-router 4,4 keer sneller is dan andere toonaangevende AC1750-routers en dus de snelste AC1750-router is. 

Seamless roaming voor WiFi die je volgt 

Bij gebruik in combinatie met een Linksys MAX-STREAM™ wifi-range-extender als de RE7000, levert de MAX-STREAM™ AC1750 wifi-router een sterk, naadloos wifi-signaal waarvan je in je hele woning kunt profiteren. Bij traditionele routers moet je handmatig verbinding maken met het netwerk van de range-extender of dat van de router om van het beste wifi-signaal te kunnen profiteren. Met Seamless Roaming (naadloos roamen) schakelt je apparaat automatisch over naar het sterkste wifi-signaal wanneer je je verplaatst in je woning. 

Gecombineerde wifi-snelheden tot 1,7 gbps 

De MAX-STREAM™ AC1750 wifi-router werkt met twee dedicated wifi-frequentiebanden die samen gegevenssnelheden van tot wel 1,7 Gbps mogelijk maken. Bovendien kan hij tot wel 10 apparaten van wifi voorzien. Bandbreedte-intensieve activiteiten als het streamen van 4K video's worden toegewezen aan de 5 GHz-band, terwijl standaard activiteiten als e-mailen aan de 2,4 GHz-band worden overgelaten. 

Krachtige processor 

De MAX-STREAM™ AC1750 wifi-router heeft een dual-core processor en kan meerdere gegevensstromen tegelijk verwerken ten behoeve van verbeterde wifi-prestaties en hogere wifi-snelheden voor meer apparaten. 

Verbeterd bereik 

De drie hoogwaardige antennes zijn geoptimaliseerd voor wifi-dekking in kleine woningen en broadcasten een sterk wifi-signaal dat de connectiviteit op moeilijk te bereiken plekken verbetert. Speel videogames, luister naar muziek, check e-mails, winkel online, stream HD-films en meer zonder dat het signaal wegvalt. 

USB 3.0- en gigabit ethernet-poorten voor bedrade verbindingen 

Sluit extra apparaten aan op de vier Gigabit Ethernet-poorten en deel bestanden met tien keer hogere snelheden dan bij Fast Ethernet. Sluit een opslagapparaat aan op de USB 3.0-poort om snel bestanden over te zetten binnen je wifi-netwerk. 

Linksys smart wifi: 

Met de Linksys App op een smartphone of tablet kan je jouw wifi-thuisnetwerk ook op afstand heel eenvoudig beheren en controleren. 

 • Gasttoegang: Creëer een apart wifi-netwerk met wachtwoordbeveiliging voor maximaal 50 gasten en deel het wachtwoord op een eenvoudige manier. 
 • Ouderlijk toezicht: Maak internetgebruik veilig voor je kinderen, ook wanneer je niet thuis bent. Beperk het gebruik, voorkom toegang tot ongewenste webinhoud en blokkeer internettoegang voor specifieke apparaten. 
 • Apparaatprioritering Geef voorrang aan de apparaten waarvoor snelheid van groot belang is. 

 

Specificaties

Netwerk
Toegang voor gasten Ja
Netwerkstandaard 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wifi banden Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz)
Wi-Fi standaard(en) Wi-Fi 5 (802.11ac)
Ethernet snelheid 10, 100, 1000 Mbit/s
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Gratis bezorgd door DHL
 • Kies zelf je bezorgdag
 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews