Onze winkels zijn weer open! Het gevolg van de coronamaatregelen op onze services en jouw bestelling of installatie? Lees meer

Linksys router EA8300-EU

Linksys router EA8300-EU

95,31
Dit product is tijdelijk niet leverbaar
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd
 • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
 • We krijgen een 9,0 van onze klanten

Productinformatie

Linksys EA8300 Max-Stream AC2200 tri-band Wi-Fi-router

In één oogopslag

De nieuwste generatie AC Wi-Fi met MU-MIMO-technologie levert Wi-Fi-signalen aan alle apparaten tegelijk, met dezelfde snelheid.

 • Intelligente tri-band-technologie verdubbelt de prestaties ten opzichte van een dual-band router
 • Quad-core-processor
 • Wi-Fi-snelheden van tot 2,2 Gbps
 • Eenvoudig te installeren via browser en Linksys-app

Twee keer zo snel als een dual-band-router

Verdubbel de prestaties van een dual-band-router met de Linksys MAX-STREAM AC2200 MU-MIMO Wi-Fi tri-band-router (EA8300). De MAX-STREAM AC2200-router werkt met tri-band-technologie en is daarmee ideaal voor het streamen van videomateriaal in 4K- en HD-kwaliteit.

Huishoudens waarin intensief van Wi-Fi gebruikgemaakt wordt, profiteren van gegevensoverdracht met hoge snelheden dankzij deze gigabit-Wi-Fi-router die een gecombineerde snelheid van 2,2 Gbps biedt en werkt met een quad-core-processor.

Mu-mimo voor extreem goede prestaties voor meerdere apparaten tegelijk

Apparaten als 4K-televisies, HD-streaming mediaspelers, tablets en gameconsoles verbruiken veel bandbreedte. Maar met MU-MIMO (Multi-User, Multiple-Input, Multiple-Output)-technologie stuurt de EA8300-router Wi-Fi-signalen naar meerdere apparaten tegelijk, met constante, hoge snelheden, zodat het lijkt alsof al jouw apparaten hun eigen Wi-Fi-router hebben.

Seamless roaming-technologie

Bij traditionele routers en range-extenders moet je handmatig verbinding maken met het netwerk van de range-extender of dat van de router om van het beste Wi-Fi-signaal te kunnen profiteren wanneer jij je in jouw woning verplaatst. Dankzij Seamless Roaming (naadloos roamen) is dat bij de EA8300-router anders: jou apparaten maken automatisch verbinding met het sterkste Wi-Fi-signaal doordat je router en range-extender gebruikmaken van dezelfde netwerknaam. Gebruik de router in combinatie met een compatibele range-extender om van een sterk, naadloos Wi-Fi-signaal in elke ruimte in jouw woning te kunnen profiteren.

USB- en ethernet-poorten voor het aansluiten van meer apparaten

Vier Gigabit Ethernet-poorten om meer apparaten aan te sluiten en bestanden tien keer sneller te delen dan met standaard Ethernet. De razendsnelle USB 3.0-poort is ideaal voor het aansluiten van opslagapparaten en veel andere randapparatuur die je in jou netwerk wilt delen.

Krachtige antennes voor maximale dekking

De EA8300 draadloze router heeft vier externe verstelbare antennes voor vier krachtige gegevensstromen naar jouw apparaten ten behoeve van een complete dekking in jouw woning. Betere dekking betekent overal in huis hogere internetsnelheden.

SPI-firewall en DoS-beveiliging voor optimale internetbeveiliging

De Linksys firewall herkent legitieme pakketten voor verschillende verbindingstypen. Alleen pakketten die corresponderen met een bekende actieve verbinding worden door de firewall geaccepteerd, andere pakketten worden geweigerd. Een DoS-aanval is een poging om een computer of netwerkbron onbeschikbaar te maken voor de beoogde gebruikers. Met Linksys DoS-beveiliging worden alle mogelijke DoS-aanvallen geblokkeerd zodat je netwerk naadloos blijft werken.

Specificaties

Netwerk
Wifi banden Tri-band (2.4 GHz / 5 GHz / 5 GHz)
Toegang voor gasten Ja
Netwerkstandaard IEEE 802.11ac
Wifi snelheid (5 GHz) 867 Mbit/s
Ethernet snelheid 1000 Mbit/s
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie