Netgear mobiele hotspot AC797 Aircard

0 reviews
Netgear mobiele hotspot AC797 Aircard

Uit het assortiment

Netgear mobiele hotspot AC797 Aircard

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Betrouwbaar en snel LTE-internet

Als u op zoek bent naar hogere snelheden die beschikbaar zijn op het draadloze netwerk in uw omgeving, is de NETGEAR AC797 mobiele hotspot de ideale oplossing voor een betrouwbare verbinding. Verbind maximaal 32 WiFi-apparaten en deel de hogere draadloze internetsnelheden met iedereen in uw gezin.

Deelbare wifi-verbinding voor reizen en avonturen

De NETGEAR AC797 mobiele hotspot beschikt over snelle mobiele wifi-internetsnelheden en een accu die lang meegaat, zodat u en uw gezin overal de ultieme internetbeleving kunnen beleven. Deze mobiele hotspot ondersteunt de binnenlandse en internationale roaming-banden van uw serviceprovider, zodat u uw persoonlijke wifi overal in de stad kunt meenemen, of zelfs wanneer u op wereldreis bent.

Uw eigen, beveiligde netwerk op zak

In tegenstelling tot openbare wifi biedt de NETGEAR AirCard 797 mobiele hotspot een zeer veilige verbinding met uw eigen met een wachtwoord beveiligde wifi, toegangscontrole, gastnetwerk en andere beveiligingsmaatregelen, zoals een firewall en poortfilters. U kunt nu uw vertrouwelijke zakelijke en persoonlijke gegevens beschermen met uw eigen betrouwbare netwerk.

De hele dag stroom

Blijf overal productief met sneller e-mailen, delen, surfen en streamen. De accu van de AC797 mobiele hotspot gaat tot 11 uur mee op één acculading.

Specificaties

Netwerk
Netwerkstandaard Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wi-Fi standaard(en) Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wifi snelheid (5 GHz) 450 Mbit/s
Wifi snelheid (2.4 GHz) 400 Mbit/s
Wifi frequentiebanden Dualband
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open