Netgear router RAX120-100EUS

Netgear router RAX120-100EUS

399,99
Online nog 2 op voorraad
Kies je leveringsmethode
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd
 • Persoonlijk advies in onze 59 winkels
 • We krijgen een 9,0 van onze klanten
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid

Productinformatie

Maak uw thuisnetwerk toekomstbestendig

Verbeterde netwerkcapaciteit voor meer WiFi-apparaten

De Nighthawk® AX12 12-Stream AX6000 WiFi-router ondersteunt Wi-Fi 6 (802.11ax) - de nieuwste WiFi-standaard met vier keer hogere gegevenscapaciteit voor uw huidige en toekomstige groeiende thuisnetwerk. Supersnelle gecombineerde WiFi-snelheden tot 6 Gbps en een voor AX geoptimaliseerde 64-bits 2,2 GHz quad-core processor zijn geschikt voor slimme thuistoepassingen, ultravloeiende 4K UHD-streaming, online gaming en meer.
AX WiFi biedt OFDMA (Orthogonal Frequency-Division Multiple Access) dat de netwerkcapaciteit aanzienlijk vergroot ten opzichte van de huidige WiFi en de latentie vermindert voor een betere WiFi-ervaring, waardoor het ideaal is voor een huishouden met veel WiFi-apparaten. Daarnaast versterken acht krachtige antennes de WiFi-signalen voor een maximaal bereik en een betrouwbare dekking. Nighthawk AX12 is ook NETGEAR's eerste router voor thuisgebruik met een 5Gig-poort.

Snelheid

Profiteer van supersnelle draadloze verbindingen voor betere 4K- en 8K UHD-streaming, games en videoconferencing.
Snelheden tot 6 Gbps - 1200+4800 Mbps met 12-stream connectiviteit.
8x8 MU-MIMO—alles gaat sneller door het gelijktijdig streamen naar meerdere apparaten. 
Voor AX geoptimaliseerde quad-core processor—een krachtige 2,2 GHz-processor optimaliseert draadloze, bekabelde en WAN-naar-LAN-prestaties. 
Multi-Gig 5G/2,5G/1G Ethernet-poort —5 keer de bekabelde snelheid van een gewone Gigabit Ethernet-poort. 
1024 QAM—25% meer gegevensefficiëntie en hogere snelheden dan een 256-QAM-router.

Verbeterde capaciteit voor Smart Home Automation

Uw WiFi vertraagt u niet, zelfs niet wanneer meerdere apparaten in uw huis video's uploaden, op het web surfen en sms'en. Orthogonal Frequency-Division Multiple Access (OFDMA) verhoogt de netwerkcapaciteit en efficiëntie door slimmere verkeersplanning om alle activiteiten met hoge bandbreedte te beheren en tegelijkertijd al uw aangesloten smart home-apparaten te ondersteunen. WiFi-verkeer wordt veel efficiënter beheerd, waarbij gegevens van verschillende apparaten tegelijkertijd worden verzonden, in plaats van dat de gegevens van elk apparaat op hun beurt wachten.

12-Streams WiFi - verbeterde efficiëntie, lagere latentie

Met twaalf WiFi-streams, vier in de 2,4 GHz-band en acht in de 5 GHz-band, kan de router meer gegevens van de apparaten verzenden en ontvangen. Meer WiFi-streams betekent in wezen meer beschikbare bandbreedte en minder opstoppingen voor alle apparaten in het WiFi-netwerk. Nighthawk AX12 ondersteunt ook het verzenden van maximaal acht MIMO-transmissies voor meerdere gebruikers tegelijk; vier meer dan de bestaande Wi-Fi 5 (802.11ac)-routers. Zorg voor snelle en betrouwbare draadloze verbindingen in uw hele huis, zelfs wanneer meerdere apparaten tegelijkertijd HD-content streamen.

Sterkere beveiliging voor uw thuisnetwerk met WPA3

Nighthawk AX12 ondersteunt WPA3, het nieuwste WiFi-beveiligingsprotocol met nieuwe mogelijkheden om de WiFi-beveiliging van uw thuisnetwerk te verbeteren. Functies zoals verbeterde verificatie op basis van wachtwoorden en sterkere versleuteling bieden een hoog beveiligingsniveau voor alle verbonden apparaten in uw netwerk.

Stream, game en werk zonder onderbrekingen

De 64-bits 2,2 GHz quad-core processor is de ultrasnelle processor voor uw router voor thuisgebruik, waardoor u soepeler 4K UHD-streaming en online/VR-games krijgt, en een sterkere en betrouwbaardere WiFi-ervaring hebt. Deze krachtige processor is geoptimaliseerd voor AX en zorgt voor snelheid en prestaties voor smart home-apparaten en supersnelle toepassingen.

Nieuwe Multi-Gigabit bekabelde snelheden

Laat uw apparaten via de bestaande bekabeling op de hoogste snelheid draaien. De multi-gigabit Ethernet-poort op de AX12 biedt u vijf keer hogere snelheden dan de bekabelde snelheid van een gewone Gigabit-poort. Uw NAS-apparaten (Network Attached Storage), switches en andere apparaten met snelheden van 2,5 Gbps en 5 Gbps kunnen nu op volle capaciteit werken. Gebruik de vier gigabit Ethernet LAN-poorten om meer bekabelde apparaten aan te sluiten voor snellere bestandsoverdracht en ononderbroken verbindingen. Combineer twee gigabit Ethernet-poorten en verhoog de geaggregeerde snelheid voor bestandsoverdrachten nog verder. De Nighthawk AX12 is de eerste home router van NETGEAR met Multi-Gig-snelheden en een 5G/2,5G/1G Multi-Gig Ethernet LAN-poort.

Krachtige WiFi voor het hele huis

Acht krachtige antennes vergroten het draadloze bereik binnen en buiten. De antennes zijn vooraf geoptimaliseerd voor de beste WiFi-prestaties. Routersignalen worden versterkt om het bereik en de betrouwbaarheid te maximaliseren, zodat u uw WiFi op meer plaatsen kunt gebruiken. Geniet overal in huis van sterkere WiFi-signalen, of het nu gaat om gameconsoles in de kelder of beveiligingscamera's voor buiten.

Superieur ontwerp

Deze router van de volgende generatie heeft acht hoogwaardige verborgen antennes onder de 'vleugels'. De antennes zijn optimaal geplaatst voor de beste WiFi-prestaties, zodat de WiFi-dekking zowel binnen als buiten betrouwbaarder en sterker is.

 

 

 

Specificaties

Netwerk
Wifi banden Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz)
Netwerkstandaard 802.11a, Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax), 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Wifi snelheid (5 GHz) 4800 Mbit/s
Wifi snelheid (2.4 GHz) 1200 Mbit/s
Ethernet snelheid 10, 100, 1000 Mbit/s
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Gratis bezorgd door DHL
 • Kies zelf je bezorgdag
 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

Gespreid betalen met krediet