Tp-link router Archer AX10

Tp-link router Archer AX10

54,99
Thuis bezorgen: Momenteel niet beschikbaar voor bezorging
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 59 winkels
  • We krijgen een 9,1 van onze klanten

Productinformatie

tp-link Archer AX10 voor de snelste wifi in huis

Van deze router mag jij snellere wifi 6, directe reactie op al jouw netwerkactiviteiten dankzij de triple-core processor, een groter bereik dan je gewend bent en een volledig gebruik van de gigabit-poorten verwachten. Met vele extra's zoals dat je de router aan wel tientallen apparaten kunt aansluiten en een Alexa thuis? Dan kun je die ook verbinden aan de AX10 van tp-link. Tot slot hoef je er over de installatie niet in te zitten, aangezien de installatie heel eenvoudig is.

Triple-core processor voor stabiele wifi 6

Wifi 6 zorgt voor aanzienlijk hogere snelheden en totale capaciteit. Stap over op de laatste wifi-technologie om een einde te maken aan onderbrekingen of lage snelheden en geniet van het netwerk van de toekomst dat sneller laadt en waarop meer apparaten aangesloten kunnen worden.

Nog sneller dan gigabit

De laatste 1024-QAM en de hogere doorvoercapaciteit zorgen er samen voor dat nieuwe apparaten gebruik kunnen maken van gigabit-snelheden. Verbind vanaf je telefoon of laptop met een 1Gbps-wifi-netwerk en geniet van dezelfde snelheden als wanneer je verbinding zou maken via een ethernetkabel.

Sluit tientallen apparaten aan

Voeg meer wifi-apparaten toe zonder dat de prestaties verminderen. Dankzij OFDMA kunnen meerdere apparaten één band tegelijkertijd gebruiken, zodat je wifi meer apparaten aan kan dan een wifi 5-router met dezelfde snelheden.

Minder lag, meer plezier

Wifi 6 draagt gegevens efficiënt over, waardoor gegevenspakketen van verschillende toepassingen één kanaal kunnen delen en er minder latentie ontstaat. Zo kun je genieten van naadloze video- en audiochats, verhoogde snelheden tijdens het gamen en video's die direct laden – vanaf verschillende apparaten en allemaal tegelijkertijd.

Directe reactie na één klik

Een 1.5 GHz triple-core processor biedt een overweldigende verwerkingskracht om grote hoeveelheden gegevens te versturen en latentie binnen het netwerk tot een minimum te beperken. Video's worden direct afgespeeld zodra je op afspelen drukt en online videochats zijn van betere kwaliteit.

Beste wifi-dekking

Beamforming-technologie en 4 high-gain antennes zorgen samen in het hele huis voor een krachtig, betrouwbaar wifi-signaal en leveren soepele en stabiele verbindingen voor elke client.

Gigabit breedbandinternet

Via alle gigabit-poorten kun je volledig gebruik maken van breedbandsnelheden tot 1 Gbps. Sluit je computers, smart-tv's en gameconsoles aan op één van de vier gigabit ethernet LAN-poorten voor snelle en betrouwbare bedrade verbindingen.

Specificaties

Netwerk
Netwerkstandaard 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax)
Wifi banden Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz)
Ethernet snelheid 10, 100, 1000 Mbit/s
Wifi snelheid (5 GHz) 1201 Mbit/s
Wifi snelheid (2.4 GHz) 300 Mbit/s
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie