Onze winkels zijn weer open! Het gevolg van de coronamaatregelen op onze services en jouw bestelling of installatie? Lees meer

Netgear netwerk switch GS116E-200PES

Netgear netwerk switch GS116E-200PES

89,-
Dit product is tijdelijk niet leverbaar
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
  • We krijgen een 9,0 van onze klanten

Productinformatie

Controleer en configureer verder dan de Plug-n-play-connectiviteit

Moderne ondernemingen stellen steeds meer eisen aan en vertrouwen steeds meer op hun netwerk voor het uitvoeren van bedrijfskritische activiteiten. Bedrijven zetten meer netwerkverkeer en applicaties zoals VoIP-telefoons en IP-camera's op hun ethernet-infrastructuur. Deze apparatuur heeft de netwerkintelligentie om spraak- en videoverkeer te scheiden van gegevens en juist te prioriteren. Bedrijven hoeven niet per se meer geld of geavanceerde trainingen te hebben om te maken te krijgen met complex beheerde switches. NETGEAR Smart Managed Plus Switches voldoen aan deze groeiende behoefte door fundamentele netwerkfuncties te bieden die bijdragen aan het optimaliseren van de prestaties van bedrijfsnetwerken. Naast de plug-n-play Gigabit Ethernet-connectiviteit bieden deze switches ook essentiële netwerkfuncties zoals VLAN, QoS, IGMP-snooping, linkaggregatie/poort-trunking op modellen met 16 poorten of meer, snelheidsbeperking en verkeersmonitoring. NETGEAR Smart Managed Plus Switches zijn van uitzonderlijke waarde voor bedrijven die op zoek zijn naar het toevoegen van intelligentie aan hun netwerk dat verder gaat dan wat onbeheerde switches kunnen bieden.

Prioriteren van spraak/video

Met de mogelijkheid om QoS op te zetten en te configureren, kunnen deze Gigabit Smart Managed Plus Switches verschillende typen netwerkverkeer detecteren en de gewenste prioriteit toewijzen aan latentiegevoelig verkeer zoals spraak en video. Dit verbetert de kwaliteit van verwante toepassingen zoals VoIP, het uitzenden van multimedia en videoconferencing.

Meerdere netwerkwerkgroepen bouwen

Deze Gigabit Smart Managed Plus Switches kunnen bijdragen aan het opdelen van grote netwerken in kleinere hanteerbare groepen en hebben specifieke bronnen voor één of meerdere groepen in plaats van dezelfde bronnen open te stellen voor het hele netwerk. Deze functie verbetert de algemene netwerkprestaties, verhoogt de beveiliging van het netwerkverkeer en maakt een efficiënter gebruik van netwerkbronnen mogelijk.

Kabelproblemen oplossen

Alle Gigabit Smart Managed Plus Switches zijn voorzien van een kabeldiagnosefunctie waarmee gebruikers eenvoudig de gezondheidstoestand van hun netwerkkabels kunnen achterhalen. Als er problemen zijn dan helpt deze functie u met het snel zoeken naar het punt waar de bekabeling faalt, zodat connectiviteitsproblemen veel sneller worden hersteld waardoor technici uren van probleemoplossing besparen.

IGMP-snooping voor optimale levering van multimediaverkeer

Door te luisteren naar de IGMP-conversatie tussen hosts en routers kan de Gigabit Smart Managed Plus Switch een kaart bijhouden waarop aangegeven staat welke koppelingen welke IP-multicaststromen nodig hebben. De Gigabit Web Managed (Plus) zal daarom multicastverkeer kunnen doorsturen naar de koppelingen die daarom gevraagd hebben en multicast-verkeer kunnen tegenhouden van koppelingen die geen multicast-luisteraar hebben. IGMP-snooping helpt hoofdzakelijk bij het optimaliseren van multicast-prestaties bij Layer 2 en is vooral nuttig voor bandbreedte-intensieve IP Multicast-toepassingen zoals IPTV.

Specificaties

Beheerfuncties
Switch type Managed
Netwerk
Port mirroring Ja
VLAN=ondersteuning Ja
10G support Nee
Netwerkstandaard IEEE 802.3i, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x, IEEE 802.3z
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie