Winkelen op afspraak bij jouw BCC winkel: boek binnenkort eenvoudig online je tijdslot op BCC.nl!

TP-Link netwerk switch TL-SG105PE

TP-Link netwerk switch TL-SG105PE

50,-
Direct leverbaar Voor 23.59 besteld, maandag in huis
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
  • We krijgen een 9,0 van onze klanten

Productinformatie

De TL-SG105PE is een 5-poorts Gigabit Easy Smart Switch met 4 Power over Ethernet (PoE) + poorten en vertegenwoordigt een krachtige upgrade van een unmanaged switch. De TL-SG105PE kan maximaal vier PoE-apparaten aansluiten en voeden, zoals draadloze toegangspunten (AP's), IP-camera's en IP-telefoons. Via zijn webgebaseerde gebruikersinterface en beheerprogramma biedt de TL-SG105PE een verscheidenheid aan handige functies, waaronder netwerkbewaking, verkeersprioritering, PoE Auto Recovery en verbeterde QoS. Bovendien kan de TL-SG105PE met poortgebaseerde, taggebaseerde en MTU VLAN de beveiliging verbeteren en voldoen aan meer vereisten voor netwerksegmentatie.

Power over Ethernet

4 van de 5 Auto-Negotiation RJ45-poorten (poort 1 tot poort 4) van de switch ondersteunen Power over Ethernet (PoE) -functie. Deze PoE-poorten kunnen automatisch stroom detecteren en leveren met die IEEE 802.3af / at-compatibele Powered Devices (PD's).

 

Intelligent energiebeheer

Prioriteit (poort 1> poort 2> poort 3> poort 4): deze functie helpt het systeem te beschermen als de systeemvoeding overbelast raakt. Poort 1, 2 en 4 verbruiken bijvoorbeeld respectievelijk 15,4 W. Als een extra PoE-apparaat met 20 W wordt aangesloten op poort 3, schakelt het systeem de stroom van poort 4 uit om de overbelasting te compenseren.

Doeltreffend management

De TL-SG105PE biedt netwerkbewaking voor gebruikers om verkeersgedrag te observeren. Via zijn webgebaseerde gebruikersinterface en beheerprogramma biedt de TL-SG105PE een verscheidenheid aan handige functies, waaronder netwerkbewaking, verkeersprioritering, PoE Auto Recovery en verbeterde QoS.

Met functies voor poortspiegeling, luspreventie en kabeldiagnose kan de TL-SG105PE verbindingsproblemen op uw bedrijfsnetwerk identificeren en zelfs lokaliseren. Beheerders kunnen ook de prioriteit van het verkeer bepalen op basis van poortprioriteit, 802.1P-prioriteit en DSCP-prioriteit, om ervoor te zorgen dat spraak en video altijd duidelijk, soepel en zonder vertragingen zijn.

Om de beveiliging en netwerkprestaties te verbeteren, ondersteunt de TL-SG105PE bovendien MTU VLAN, poortgebaseerde VLAN en 802.1Q-gebaseerde VLAN-functies. PoE Auto Recovery start automatisch uw gevallen of niet-reagerende PoE-gevoede apparaten opnieuw op.

De TL-SG105PE is een upgrade van de plug-and-play Unmanaged Switch, die grote waarde levert en tegelijkertijd uw netwerk versterkt en op dezelfde manier grote waarde levert aan de eindgebruiker.

Makkelijk te gebruiken

TL-SG105PE is gemakkelijk te gebruiken en te beheren. Auto MDI / MDI-X crossover op alle poorten elimineert de noodzaak van crossover-kabels of uplink-poorten. Automatische onderhandeling op elke poort detecteert de verbindingssnelheid van een netwerkapparaat (10, 100 of 1000 Mbps) en past zich intelligent aan voor compatibiliteit en optimale prestaties. Zijn compacte formaat maakt hem ideaal voor desktops met beperkte ruimte. Dynamische LED-lampjes bieden realtime weergave van de werkstatus en eenvoudige foutdiagnose.

Specificaties

Beheerfuncties
Switch type Unmanaged
Netwerk
Auto MDI/MDI-X Ja
Verbindingsaggregatie Ja
Broadcast stormbeheer Ja
Port mirroring Ja
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door DHL
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie