Onze winkels zijn weer open! Het gevolg van de coronamaatregelen op onze services en jouw bestelling of installatie? Lees meer

D-link WiFi repeater DAP-1620

D-link WiFi repeater DAP-1620

46,99
Online nog 2 op voorraad
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
  • We krijgen een 9,0 van onze klanten

Productinformatie

De DAP‑1620 AC1300 Wi‑Fi Range Extender is een draagbare draadloze repeater waarmee je een bestaand draadloos netwerk kunt uitbreiden. Je kan hem overal in huis plaatsen om het bereik van jouw draadloze netwerk te vergroten. Het kleine, krachtige apparaat past in de palm van de hand en ondersteunt Wireless AC snelheden tot 1300 Mbps.

x2 Snel

Dankzij de toepassing van onze nieuwste Wireless AC‑technologie, waarmee je snelheden tot maar liefst 1300 Mbps kunt halen, is dit een van onze snelste extenders.

Breid jouw draadloze netwerk uit

Duelband‑technologie helpt interferentie van andere draadloze zenders in huis te verminderen en biedt achterwaartse compatibiliteit met oudere draadloze apparaten in jouw netwerk. Zo profiteer je van een razendsnelle, betrouwbare draadloze verbinding.

Gigabit Ethernetpoort

Je kunt ook de geïntegreerde Gigabit ethernetpoort en de bestaande ethernetkabels in jouw woning gebruiken om de draadloze dekking uit te breiden zonder je zorgen te hoeven maken over de signaalsterkte.

Compact, handig ontwerp

Dit compacte apparaat is ideaal voor gebruik in huis of op een klein kantoor. Het neemt weinig plaats in en is direct gebruiksklaar nadat je hem in een stopcontact heb gestoken. Dankzij de heldere LED-signaalindicator is de beste locatie snel gevonden. Dankzij het kleine stekkerontwerp heb je geen last van een netsnoer. Het slanke, onopvallende uiterlijk gaat volledig op in het interieur van jouw woning of kantoor.

Eenvoudig te installeren en te gebruiken

De installatie is heel eenvoudig. Een computer is overbodig, want je kan de ondersteunde QRS Mobile app op jouw iPhone, iPad, of iPod touch of mobiele Android-apparaat gebruiken om de DAP-1620 eenvoudig te installeren.

In plaats daarvan kan je ook gebruikmaken van de 'one-touch’ configuratie door op de WPS-knop te drukken van de DAP-1620 en van de router of de AP die je wilt uitbreiden. Vervolgens zal de DAP-1620 zichzelf automatisch configureren. Er is zelfs een geïntegreerde set-up wizard om de extender draadloos te configureren met een pc of mobiel apparaat.

Specificaties

Technische details
Antennas quantity 2
Netwerk
Wifi banden Simultaneous dual-band
Ethernetsnelheid 1000 Mbit/s
Wi-Fi Ja
Netwerkstandaard IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.3ac
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door DHL
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie