Netgear wifi repeater EX7700 - Nighthawk X6

0 reviews

Netgear wifi repeater EX7700 - Nighthawk X6

123,99
Dit product is tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Productinformatie

Supersnel Mesh-netwerk voor bij u thuis

De Nighthawk® X6 Tri-band WiFi Mesh Extender creëert een krachtige WiFi door uw gehele woning WiFi via uw bestaande WiFi. De EX7700 is een van de meest geavanceerde Tri-band WiFi mesh-extenders met een speciale 866 Mbps 5GHz-band voor uitbreiding van de internetsnelheid op uw apparaten. De gepatenteerde FastLane3™-technologie met speciale WiFi-verbinding voorkomt dat uw uitgebreide WiFi-bandbreedte wordt gehalveerd. Met behulp van Smart Roaming kunt u intelligent met uw mobiele apparaten een optimale WiFi-verbinding tot stand brengen en zo van een superieure snelheid in uw huis genieten. Gebruik dezelfde WiFi-naam en hetzelfde wachtwoord voor een naadloze verbinding door uw hele huis. De functie Secure Boot op de Nighthawk X6 Mesh Extender zorgt ervoor dat alleen officiële NETGEAR-firmware op het apparaat kan worden uitgevoerd. Nieuw: Gebruik de Nighthawk-app om de extender snel in te stellen, de WiFi-instellingen te controleren, een lijst met apparaten weer te geven die op de extender zijn aangesloten en meer.

Werkt met uw WiFi-router of de ISP-modem

Ontvangt u niet genoeg WiFi van de apparatuur van uw Internet Service Provider (ISP)? Schaf een Tri-band WiFi Range Extender aan en geef uw WiFi-dekking een boost in alle hoeken van uw huis met dezelfde WiFi-naam. Deze Nighthawk Mesh Extender verbetert de WiFi die u al hebt.

Ultieme snelheid en bereik zonder verlies van bandbreedte

De Tri-band WiFi Range Extender heeft onze gepatenteerde FastLane3-technologie. Deze bevat Tri-Band WiFi met snelheden tot 2,2 Gbps, een speciale WiFi-backhaul naar uw bestaande router zodat uw bandbreedte niet wordt gehalveerd wordt en een innovatief antenneontwerp voor een ultieme dekking. Nu hebt u een ongestoord pad voor al uw apparaten naar het internet.

U hoeft niet meer te wisselen van WiFi-netwerknaam

De Nighthawk X6 Mesh Extender creëert een naadloos netwerk door uw hele huis met dezelfde WiFi-netwerknaam (SSID) als uw router. Uw WiFi-apparaten zoals smartphones en laptops blijven verbonden met dezelfde netwerknaam, waar u zich ook in uw huis of tuin bevindt.
Andere extenders creëren een andere WiFi-netwerknaam (SSID) dan de WiFi van de router waardoor de verbinding kan worden verbroken.

Probleemloze dekking voor uw mobiele apparaten

Smart Roaming verbindt uw mobiele apparaten intelligent met optimale WiFi voor 4K-streaming, surfen en nog veel meer. Nu kunt u ongestoord genieten van streaming op YouTube of Netflix, zelfs als u door uw huis loopt. Smart Roaming is ontwikkeld voor apparaten die de 802.11k-norm ondersteunen.

Twee ethernet-poorten. Sluit meer aan

Sluit uw Smart TV's en gameconsoles aan op één van de twee gigabit Ethernet-poorten. Intelligente lampjes helpen bij optimale plaatsing van de extender.

Specificaties

Netwerk
Wi-Fi Ja
Netwerkstandaard IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11k, IEEE 802.11n
Wifi banden 2.4 en 2x 5 GHz
Wi-Fi standaard(en) Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 3 (802.11g), Wi-Fi 2 (802.11a), Wi-Fi 1 (802.11b)
Ethernetsnelheid 1000 Mbit/s
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open