Samsung externe SSD T5 1TB (Zwart)

4.8 | 73 reviews
Samsung externe SSD T5 1TB (Zwart)

Uit het assortiment

Samsung externe SSD T5 1TB (Zwart)

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Deze compacte T5 externe SSD-schijf van Samsung neem je overal mee naar toe dankzij een gewicht van slechts 51 gram. De externe schijf beschikt over een opslag van 1 terabyte, meer dan genoeg ruimte voor het opslaan van foto's, video's, bestanden en andere belangrijke documenten. De schijf biedt een overdrachtssnelheid van 540 MB per seconde, ideaal voor het maken van een back-up of het versturen van grote databestanden, zoals 4K video's en foto's met een hoge resolutie.

Solide van binnen en buiten

De T5 heeft geen bewegende onderdelen en kan wel tegen een stootje, een val van 2 meter overleeft de T5 zonder schade. De optionele wachtwoordbescherming met AES 256-bit hardware-encryptie houdt je persoonlijke gegevens veilig.

Beheersoftware

De T5 is uitgerust met nieuwe software voor pc's en Macs, voor eenvoudige wachtwoordinstelling en de laatste firmware-updates.

Overal aansluiting

Sluit de T5 aan op de meest uiteenlopende apparaten, van pc's tot smartphones en andere apparaten. De meegeleverde USB Type C to C-kabel en USB Type C to A-kabel geven je naadloze connectiviteit zonder dat je extra adapters hoeft te kopen.

Specificaties

Opslagmedia
SSD capaciteit 1000 GB
Prestatie
Overdrachtssnelheid (max) 540 Mbit/s
Design
Schokbestendig Ja
Kleur van het product Zwart
Gewicht en omvang
Gewicht 51 g
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open