Seagate Backup Plus Slim Portable 2tb USB3.0 (Rood)

79,90
Thuis bezorgen: Nog 5 op voorraad

Productinformatie

Registreer je Seagate Backup Plus-schijf voor 30 juni 2017 op Seagate.com en krijg 2 jaar lang 200 GB cloudopslag cadeau.

Seagate Backup Plus Slim: eenvoudig en automatisch back-ups maken van uw digitale leven, op uw computer en mobiele apparaten en in de cloud

Seagate® Backup Plus Slim is een draagbare harde schijf waarmee consumenten die hun hele digitale leven lokaal, in de cloud, op mobiele apparaten of op sociale netwerken willen beschermen, gemakkelijk back-ups kunnen maken. Dankzij het slanke metalen ontwerp past de schijf in uw zak, tas of rugzak en kunt u deze altijd meenemen. Gebruik de functie Protect (Beschermen) in Seagate Dashboard om uw lokale back-up in te plannen of met één klik uit te voeren. Bewaar meerdere kopieën van uw bestanden voor als het noodlot toeslaat. Installeer de gratis Seagate Mobile Backup-app op een mobiel iOS- of Android-apparaat om een back-up van alle foto’s en videoclips van het apparaat naar de schijf of cloud te maken. Maak thuis back-ups van mobiele apparaten via een Wi-Fi-verbinding of maak als u niet thuis bent gebruik van diensten als Dropbox of Google Drive.
Met de functie Save (Opslaan) kunt u een back-up maken van door de gebruiker gegenereerde content op uw favoriete sociale netwerken. Leg een herinnering vast, zet het op een sociaal netwerk en Seagate Dashboard maakt automatisch een back-up van alle content die u hebt geplaatst, zelfs van foto’s waarin u getagd bent.
Met de functie Share (Delen) kunt u meerdere bestanden tegelijk vanaf uw computer naar sociale netwerken uploaden. Selecteer de bestanden die u wilt uploaden, kies waar u ze wilt publiceren, en voeg opmerkingen toe. Het beheren van uw sociale profiel was nog nooit zo gemakkelijk.
Installeer het voorgeladen NTFS-stuurprogramma op een Mac en gebruik de schijf op zowel de pc als Mac® zonder de schijf opnieuw te hoeven formatteren.

Specificaties

Harde schijf
Soort HDD
HDD capaciteit 2000 GB
File formaat systeem NTFS
Harde schijf, omvang 2.5 inch
Rotatiesnelheid harde schijf Variabel RPM
Energie
Stroomvoorziening via USB Ja
Beveiliging
Vingerafdruklezer Nee
Verpakking
Meegeleverde kabels USB
Gewicht pakket 246 g
Prestatie
USB-versie 3.0 (3.1 Gen 1)
Plug and play Ja
Ondersteunde Mac besturingssystemen Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion
Geïntegreerde geheugenkaartlezer Nee
Verbindingstechnologie Bedraad
Ondersteunde Windows besturingssystemen Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ulti
Design
Kleur van het product Rood
Gewicht en omvang
Gewicht 140 g
Diepte 11.35 cm
Breedte 7.6 cm
Hoogte 1.21 cm
Productdetails
EAN 7636490051685
Merk Seagate
Type BUP 2.5 2TB ROOD

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 8,7 (5854 beoordelingen)