Sony externe SSD 256GB SL-BG2B BK

229,90 149,-
80,90 voordeel
Thuis bezorgen: Nog 1 op voorraad
  • Gratis bezorging en retourneren
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 64 winkels
  • We krijgen een 8.9 van onze klanten

Productinformatie

Snelle gegevensopslag in zakformaat
Past met gemak in uw broekzak: Deze stijlvolle externe Solid State Drive is kleiner dan een creditcard. Door het ultracompacte, draagbare ontwerp weegt de drive slechts 35 g en is deze slechts 9,4 mm dik: het perfecte formaat voor uw handtas of broekzak. De duurzame afwerking van geborsteld aluminium is beschikbaar in zwart of zilver en zal uw vrienden en collega's versteld doen staan.

Tot 256 GB opslagcapaciteit
Berg uw kostbare bestanden veilig op met tot wel 256 GB opslagruimte – dat is genoeg ruimte om uw foto's, video's, muziek en meer op te slaan en te ordenen. En met extra ingebouwde beveiliging is dit een echt veiligere en eenvoudigere manier om uw gegevens te beheren.

Betrouwbaar ontwerp voor veilige opslag van bestanden
Door gebruik te maken van flash-geheugen, net zoals een USB-stick, wordt er minder warmte gegenereerd en kunnen Solid State Drives snellere en beter betrouwbare prestaties leveren dan conventionele externe vaste schijven. En omdat het ontwerp geen beweegbare onderdelen heeft, is de kans op mechanische mankementen veel kleiner. Zo weer u zeker dat al uw bestanden veilig zijn.

USB 3.0-interface voor snelle overdrachten
U hoeft niet lang meer te wachten terwijl uw bestanden worden overgedragen. Deze externe Solid State Drive is compatibel met USB 3.0 (5 GB/s), waarmee gegevens ongeveer tien keer zo snel als met USB 2.0 kunnen worden overgedragen..

Password Protection Manager voor volledige beveiliging
Volledige gemoedsrust met Password Protection Manager. Na het activeren wordt u iedere keer dat u verbinding maakt met uw pc om een wachtwoord gevraagd*. U kunt aan specifieke partities een wachtwoord toewijzen en andere partities toegankelijk maken voor openbaar gebruik. Bovendien zorgt een hoge 256-bits AES-codering voor extra beveiliging.
* Software alleen voor Windows. U kunt de drive wel op een Mac® ontgrendelen nadat het wachtwoord is ingesteld.

Backup Manager voor intelligent bestandsbeheer
Met Backup Manager-software kunt u moeiteloos back-ups maken van gegevens op uw pc of laptop*. De software herkent bestanden die onlangs zijn gewijzigd of toegevoegd en draagt alleen deze over, waardoor u tijd bespaart.
* Backup Manager-software moet vóór het gebruik op uw host-pc worden geïnstalleerd.

Specificaties

Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag -20 - 60 °C
Prestatie
SSD interface(s) USB 3.0 (3.1 Gen 1) Type-A
Leessnelheid 290 MB/s
SSD capaciteit 256 GB
Netwerk
Wi-Fi Nee
Productdetails
EAN 4905524991345
Merk Sony
Type SSD 256GB SL-BG2B BK

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 8,8 (5373 beoordelingen)