SanDisk Ultra dubbele USB Type-C-drive 32GB

2.5 | 2 reviews

SanDisk Ultra dubbele USB Type-C-drive 32GB

19,99
Online direct leverbaar Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Kies je leveringsmethode
  • 30 dagen bedenktijd

Productinformatie

Maak gemakkelijk ruimte vrij op jouw smartphone of draag snel bestanden over tussen apparaten op hoge USB 3.1-snelheden tot 150 MB/s. Met een omkeerbare USB Type-C-connector en een traditionele USB-connector, stelt de SanDisk Ultra Dual USB Type-C-drive jou in staat snel en gemakkelijk bestanden over te dragen tussen smartphones, tablets en computers. Bovendien helpt de SanDisk Memory Zone-app voor Android (beschikbaar op Google Play) je bij het beheren van het geheugen van jouw apparaat en jouw content. De SanDisk Ultra Dual USB Type-C-drive biedt de perfecte verbinding tussen jouw nieuwe USB Type-C-apparaat en jouw apparaten met traditionele USB-poorten.

De flashdrive voor USB Type-C-Apparaten

Speciaal ontworpen voor apparaten van de volgende generatie met de nieuwe USB Type-C-poort. De omkeerbare connector heeft een symmetrisch ontwerp, zodat de juiste kant altijd boven is. Hierdoor gaat het insteken snel en gemakkelijk.

Snelle USB 3.1

Snelle USB 3.1-prestaties tot 150 MB/s waardoor je minder tijd kwijt bent aan wachten bij het overdragen van jouw foto's, video's, muzieknummers en andere bestanden tussen apparaten.

Dubbele USB Type-C- en USB Type-A-Aansluiting

Met een dubbele aansluiting, stelt de SanDisk Ultra Dual Drive USB Type-C je in staat ruimte vrij te maken op jouw smartphone of tablet of bestanden over te dragen tussen meerdere apparaten, ongeacht of deze over een USB Type-C-poort of de traditionele USB Type-A-poort beschikken.

SanDisk Memory Zone-app voor eenvoudig bestandsbeheer

De SanDisk Memory Zone-app, die beschikbaar is vanuit de Google Play store, stelt jou in staat alle bestanden in het geheugen van jouw telefoon op één plek te bekijken en te openen of er back-ups van te maken. Je kan hiermee ook automatisch bestanden vanaf jouw apparaat naar een ander station overbrengen om ruimte vrij te maken.

Specificaties

Beveiliging
Vingerafdruklezer Nee
Wachtwoordbeveiliging Nee
Design
Kleur van het product Zwart, Zilver
Formaat Slide
Gewicht en omvang
Hoogte 2.01 cm
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open