HP all-in-one printer Envy 6030E HP+ - Instant Ink

Vergelijk prijzen van € 69.95 tot € 84.95 van 2 winkels. De laagste prijs voor de HP all-in-one printer Envy 6030E HP+ - Instant Ink vind je bij Bol.com.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 82,84
€ 69,95
Nieuw € 84,95
Nieuw € 99,95

Productomschrijving

De HP Envy 6030E HP+ is een all-in-one printer die zeer geschikt is voor in huis. Deze slimme printer beschikt over Dual-band wifi, je kunt ermee scannen, printen, kopiëren en faxen (alleen voor het versturen van documenten). Eenvoudige installatie met de HP Smart-app betekent dat je vanaf elk apparaat kunt werken. De handige knoppen op de printer lichten op als je ze nodig hebt, zo weet je altijd wat jou te doen staat.


Haal je voordeel uit HP+

HP+ is het slimme printsysteem dat vooruitdenkt zodat je printer veiliger, productiever en duurzamer én altijd gebruiksklaar is. Een Cloud verbonden HP+ printer is namelijk slimmer en blijft up-to-date, beveiligd en klaar om altijd en overal te printen. Met HP+ geniet ontvang je 6 maanden gratis Instant Ink, één jaar extra garantie, geavanceerde functies in de Smart-app en draag je bij aan het stoppen van ontbossing. Voor HP+ heb je een HP-account en een continue internetverbinding nodig.


Scan vanaf je smartphone

Wil je snel een document uitprinten? Met de HP Smart-app scan, print of kopieer je documenten vanaf je smartphone. Zo hoef je niet op en neer, maar kun je gewoon vanaf de bank belangrijke documenten voor je laten uitprinten.


Betrouwbare verbinding

Profiteer van een beter bereik en snellere, betrouwbaardere verbindingen met dual-band Wi-Fi dat zichzelf opnieuw instelt. Door de ingebouwde draadloze functionaliteit kun je binnen een netwerk gemakkelijk bestanden openen, printen en delen.


Printer met dynamische beveiliging

De HP Envy 6030E HP+ is bestemd om alleen te werken met cartridges die nieuwe of hergebruikte HP-chips of elektronische HP-circuits hebben. Deze printer gebruikt dynamische beveiligingsmaatregelen om cartridges te blokkeren die gebruikmaken van een chip of elektronische circuits die niet van HP zijn. Door periodieke firmware-updates wordt de effectiviteit van deze maatregelen behouden en worden cartridges die eerder wel werkten geblokkeerd. Hergebruikte HP-chips en elektronische HP-circuits maken gebruik van hergebruikte, gerecyclede en opnieuw gevulde cartridges mogelijk.


Simpele installatie

De HP Envy 6030E HP+ all-in-one printer is eenvoudig te installeren. Ga snel aan de slag met een eenvoudige stap-voor-stap installatie via de HP Smart-app.


Instant Ink

Op zoek naar meer printgemak? Meld je aan voor HP Instant Ink en HP zorgt voor de rest. Bespaar tijd en geld doordat jouw printer zelf de benodigde inkt bestelt. Je krijgt de nieuwe inktcartridges gratis toegestuurd nog voordat je oude op is. De inktcartridges en de leveringskosten zijn dus inbegrepen in de prijs. De prijzen zijn gebaseerd op het aantal geprinte pagina’s, niet op het aantal gebruikte cartridges. Je kunt altijd kosteloos online wijzigen of annuleren. Klik hier voor meer informatie over HP Instant Ink.


9 maanden Instant Ink cadeau

Bij aankoop van een HP ENVY printer, print je nu 9 maanden gratis na aanmelding voor HP Instant Ink. Bekijk de voorwaarden op hp.com/instantink.com.

Lees meer

Specificaties

Categorieën All-in-one printer, HP Printer, Printer, HP All-in-one Printer, Printer en scanner, HP
AIO multitasking ondersteund Geen
Drukinkten Zwart, Cyaan, Magenta, Geel
Paginabeschrijvingstalen PCL 3 GUI
Modi voor dubbelzijdig afdrukken Auto
Duplex Afdrukken
Duplex-Scan Geen
Dubbelzijdig kopiëren Geen
Dubbele druk Ja
Aantal printcartridges 2
Marktpositionering Thuis en op kantoor
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.