HP all-in-one printer OfficeJet Pro 8012e - Instant Ink

4.1 | 11 reviews
HP all-in-one printer OfficeJet Pro 8012e - Instant Ink

Uit het assortiment

HP all-in-one printer OfficeJet Pro 8012e - Instant Ink

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

De HP all-in-one printer OfficeJet 8012E is een slimme thermische inkjet printer waarmee al je je werk kunt doen. Bespaar tijd met snelkoppelingen en automatisch dubbelzijdig printen. Print en scan vanaf je telefoon. Kies voor HP+ en krijg 6 maanden Instant Ink en 1 extra jaar HP garantie bij gebruik van originele HP inkt. Gezien de vele mogelijkheden is deze printer ideaal voor in een kleine kantoorruimte of een thuiskantoor.

3-in-1 functie

Printen in kleur, kopiëren en scannen: deze OfficeJet 8012E kan het allemaal! Vul de invoerlade met 225 vellen, 10 enveloppen, 60 systeemkaarten of 60 vellen fotopapier per keer. De totale uitvoercapaciteit is 60 vellen per keer. Maak 18 zwart/wit prins per minuut of 10 kleurenprints per minuut. Print je documenten automatisch enkel- en dubbelzijdig op A4, A5 of A6. Je bedient deze printer eenvoudig via het bedieningspaneel. Kortom, alles is mogelijk bij de OfficeJet 8012E.

Druk af vanaf je smartphone

De HP Smart app helpt met het instellen, scannen, afdrukken, delen en beheren van en met je HP printer. Je kunt documenten en afbeeldingen via e-mail, sms en populaire cloud- en socialemediaservices delen (zoals iCloud, Google Drive, Dropbox en Facebook). Je kunt ook nieuwe HP printers instellen en benodigdheden beheren en bestellen via de app.

Slim printen met HP+

HP+ is een totale en slimme printoplossing dat vooruitdenkt zodat je printer veiliger, productiever en duurzamer én altijd gebruiksklaar is. Een Cloud-verbonden HP+ printer is namelijk slimmer en blijft up-to-date, beveiligd en klaar om altijd en overal te printen. Met HP+ geniet ontvang je 6 maanden gratis Instant Ink, één jaar extra garantie, geavanceerde functies in de HP Smart app en draag je bij aan het stoppen van ontbossing. Voor HP+ is een HP-account, een continue internetverbinding en exclusief gebruik van originele HP inktcartridges tijdens de gehele levensduur van de printer vereist.

Instant Ink

Op zoek naar meer printgemak? Meld je aan voor HP Instant Ink en HP zorgt voor de rest. Bespaar tijd en geld doordat jouw printer zelf de benodigde inkt bestelt. Je krijgt de nieuwe inktcartridges gratis toegestuurd nog voordat je oude op is. De inktcartridges en de leveringskosten zijn dus inbegrepen in de prijs. De prijzen zijn gebaseerd op het aantal geprinte pagina’s, niet op het aantal gebruikte cartridges. Je kunt altijd kosteloos online wijzigen of annuleren. Klik hier voor meer informatie over HP Instant Ink.

GEZIEN OP TV!

Nu met 6 maanden Instant Ink cadeau! 

Deze actie is geldig van 13 september 2021 tot en met 31 juli 2022. Je ontvangt jouw cadeau na registratie van je aankoop. Bij activering moet je een betaalmethode opgeven. De proefversie wordt na afloop automatisch omgezet in een betaald abonnement, tenzij je tijdig annuleert.

Bekijk de actie 

Specificaties

Prestatie
All-In-One-multitasking Ja
Direct printen Ja
Faxen Nee
Scannen Ja
Printen Kleurenprinten
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Chat open