HP cartridge 953 XL - Instant Ink (Geel)

4.9 | 7 reviews
HP cartridge 953 XL - Instant Ink (Geel)

Uit het assortiment

HP cartridge 953 XL - Instant Ink (Geel)

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

HP 953 XL originele geel inktcartridge

Met originele HP High-Capacity inktcartridges maak je telkens opnieuw afdrukken die snel drogen en lang mooi blijven. De XL cartridges gaan bovendien een stuk langer mee doordat ze meer inkt bevatten. Gebruik cartridges die speciaal ontworpen zijn voor afdrukken thuis, op het werk of op school. Druk elk project probleemloos af. Originele HP inktcartridges zijn speciaal ontworpen om opvallende resultaten te produceren – tijdens de hele levensduur van de cartridge.

Instant Ink

Op zoek naar meer printgemak? Meld je aan voor HP Instant Ink en HP zorgt voor de rest. Bespaar tijd en geld doordat jouw printer zelf de benodigde inkt bestelt. Je krijgt de nieuwe inktcartridges gratis toegestuurd nog voordat je oude op is. De inktcartridges en de leveringskosten zijn dus inbegrepen in de prijs. De prijzen zijn gebaseerd op het aantal geprinte pagina’s, niet op het aantal gebruikte cartridges. Je kunt altijd kosteloos online wijzigen of annuleren. Klik hier voor meer informatie over HP Instant Ink.

Specificaties

Kenmerken
Inkjet Cartridge Type High (XL) Yield
Printtechnologie Inkjet
Compatibele producten HP OfficeJet Pro 7720, 7730, 7740, 8210, 8218, 8710, 8715, 8720, 8725, 8730
Inhoud 20 ml
Inkttype Pigment-based ink
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open