Canon all-in-one printer TS205

2.9 | 7 reviews
Canon all-in-one printer TS205

Uit het assortiment

Canon all-in-one printer TS205

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Met de Canon TS205 print je dagelijks eenvoudig en betaalbaar foto's en documenten zonder witranden, ook vanaf je tablet dankzij Bluetooth. Compact, stijlvol en praktisch: deze betaalbare printer is ideaal voor elke thuisomgeving.

Eenvoudig en betaalbaar

Dankzij het compacte en stijlvolle ontwerp en de eenvoudige USB-connectiviteit is deze printer een praktische en voordelige keuze voor het moeiteloos thuis printen van prachtige foto's van 10 x 15 cm zonder witrand en hoogwaardige documenten, met A4-documentsnelheden van 7,7 ipm in zwart-wit/4,0 ipm in kleur.

Slimme connectiviteit

Print eenvoudig wireless vanaf slimme apparaten en de cloud dankzij Bluetooth-connectiviteit, de Canon PRINT-app en ondersteuning voor Apple AirPrint en Mopria.

Functie voor snel kopiëren

Maak snel en eenvoudig kopieën met de camera van je smartphone, het innovatieve rasterontwerp bovenop de printer en de Smartphone Capture and Copy-functie in de Canon PRINT-app.

Maak en deel leuke foto's

Maak leuke fotoprints met verborgen berichten met behulp van Canon's Message in Print-app voor iOS-apparaten. Stuur ze met een QR-code naar je vrienden zodat ze de verrassing kunnen onthullen.

Specificaties

Design
Beeldscherm Nee
Kleur van het product Zwart
Ingebouwd display Nee
Printen
Dubbelzijdig (duplex) printen Nee
Papier
ISO A papierformaten (A0...A9) A4
Bekijk alle specificaties

Accessoires

Papier producten
Papier (1)

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open