Epson draagbare printer WF-110W

0 reviews
Epson draagbare printer WF-110W

Uit het assortiment

Epson draagbare printer WF-110W

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Draagbaar afdrukken
De WF-110W is de kleinste en lichtste draadloze A4-inkjetprinter van Epson. De printer is slechts 309 x 154 x 61 mm groot en weegt 1,6 kg.

Afdrukken zonder stroomkabel
Dankzij een ingebouwde batterij kunt u tot 50 pagina's afdrukken die eenvoudig opnieuw opgeladen kan worden via USB. Als u nog meer flexibiliteit wilt, kunt u met een optionele externe batterij tot 410 pagina's afdrukken.

Handig
Druk draadloos af met compatibele oplossingen, zoals Google Cloud Print en Epson Connect. Gebruik de Epson iPrint-app voor draadloos afdrukken vanaf smartphones en tablets. Via Epson Email Print kunt u af te drukken bestanden zelfs vanaf vrijwel overal ter wereld ontvangen.

Hoogwaardige afdrukken
De kwaliteit van deze printer komt tot uitdrukking in de kwaliteit van de afdrukken. Het is zelfs de enige draagbare printer waarbij gebruik wordt gemaakt van pigmentinkten voor alle kleuren voor duurzame resultaten zonder vlekken.

Efficiënt
De WF-110W levert een ISO-afdruksnelheid van 7 ppm in zwart en 4 ppm in kleur en heeft een rendement van maximaal 250 pagina's in zwart en 200 in kleur. Dankzij het lcd-scherm van 3,7 cm kunt u eenvoudig een Wi-Fi verbinding tot stand brengen zonder dat een computer nodig is en de beschikbare hoeveelheid inkt controleren.

Specificaties

Printen
Dubbelzijdig (duplex) printen Nee
Printsnelheid (standaard, kleur, A4) 4 ppm
Printsnelheid (standaard, zwart, A4) 14 ppm
Invoercapaciteit
Aantal papierlades 1
Maximum invoercapaciteit 20 vel
Bekijk alle specificaties

Accessoires

Papier producten
Papier (1)

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open