Epson printer EcoTank ET-1810

0 reviews
Epson printer EcoTank ET-1810

Uit het assortiment

Epson printer EcoTank ET-1810

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Profiteer met deze monofunctionele inkjetprinter van mobiel afdrukken en extreem lage kosten per pagina. Perfect voor moderne, drukke huishoudens.

Cartridges behoren tot het verleden

Met EcoTank kun je probleemloos thuis printen. Je kunt de inkttanks met zeer hoge capaciteit zonder knoeien bijvullen en de flessen hebben een speciale sluiting waardoor ze alleen op de juiste kleur kunnen worden gebruikt. Op het inktniveauscherm aan de voorzijde lees je eenvoudig af wanneer de tank moet worden bijgevuld.

Blijf besparen

Met deze voordelige printer kun je tot 90% op je printkosten besparen en hij wordt geleverd met tot drie jaar aan inkt. Met één set inktflessen kunnen tot 4500 pagina’s in zwart-wit en 7500 in kleur worden afgedrukt. Dat komt overeen met 72 cartridges aan inkt!

Epson Smart Panel-app

Bedien deze printer vanaf je smart device met behulp van de Epson Smart Panel-app. Je kunt er documenten en foto’s mee afdrukken, de printer ermee instellen en beheren en er problemen met de printer mee oplossen, allemaal vanaf je telefoon of tablet.

Boordevol functies

Met een papierlade aan de achterkant voor honderd pagina’s, de mogelijkheid om foto’s randloos af te drukken (tot 10 x 15 cm) en een snelheid tot tien pagina’s per minuut kun je veel verschillende taken makkelijk en snel uitvoeren.

Moderne flexibiliteit

Dankzij het compacte design en volledige Wi-Fi- en Wi-Fi Direct-connectiviteit kun je deze printer eenvoudig in je bestaande thuissituatie instellen en vanaf mobiele telefoons, tablets en laptops printen.

Heat-Free Technology

Met warmtevrije Micro Piezo-technologie geniet je van een lager energieverbruik en minder benodigde vervangende onderdelen. De printkop is ook vooraf geïnstalleerd, dus je kunt je printer probleemloos instellen.

Specificaties

Design
Beeldscherm Nee
Kleur van het product Zwart
Ingebouwd display Nee
Printen
Dubbelzijdig (duplex) printen Nee
Tijd tot eerste afdruk (standaard, kleur) 16 s
Bekijk alle specificaties

Accessoires

Papier producten
Papier (1)

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open