Onze winkels zijn weer open! Het gevolg van de coronamaatregelen op onze services en jouw bestelling of installatie? Lees meer

Zhiyun smartphone camera stabilizer SMOOTH 4

Zhiyun smartphone camera stabilizer SMOOTH 4

129,-
Online nog 2 op voorraad Voor 23.59 besteld, maandag in huis
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
  • We krijgen een 9,0 van onze klanten

Productinformatie

Smooth 4

Geboren voor Mobiele Filmmakers

Zhiyun Smooth 4 maakt van uw mobiele telefoon een professionele filmcamera, die u helpt bij het creëren van stabiele en soepele beelden met alleen je telefoon.

Focus Pull & Zoom-mogelijkheid

Het meer professionele en delicaatere handwiel is ingebouwd

Smooth 4, brengt u de ongekende ervaring van een soepele werking. U kunt in- of uitzoomen zoals u dat wilt. Door op de knop van de FN-schakelaar in te drukken, wordt het handwiel geconfigureerd als een focustrekker, die u helpt bij het bereiken van high-precisie focus om creatieve shots te maken.

PhoneGo Mode voor Instant Scène Transition

Net als een high-end sportwagen kan de Smooth 4 de PhoneGo-modus activeren en het potentieel van de motoren in een flits vrijgeven. Het kan allemaal, maar het brengt u de ongekende ervaring van
 soepele werking. U kunt in- of uitzoomen zoals u dat wilt. Door op de knop van de FN-schakelaar te drukken, wordt het handwiel
 is geconfigureerd als een focustrekker, die u helpt bij het bereiken van high-
precisie focus veranderingen in real time om creatieve shots te maken.

PhoneGo Mode voor Instant Scène Transition

Net als een high-end sportwagen kan Smooth 4 de PhoneGo-modus activeren en het potentieel van de motoren in een flits vrijgeven. Het kan
reageren op elke delicate beweging zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het verlies van beelden.

Timelapse, Motionlapse, Hyperlapse

Smooth 4 maakt diepe optimalisatie op Timelapse en ondersteunt allerlei geavanceerde schiettechnieken. Het kan meer details vastleggen vanuit een breder perspectief dat gemakkelijk over het hoofd wordt gezien in het dagelijks leven.

Freestyle tijdsverloop

Met zoveel tijdsverloop met vrijere instellingen op opnamebereiken (van breed tot strak), hoeken en focus, kunt u unieke tijdsverloopbeelden aanpassen, waarbij u alle bewegingen en objecten vastlegt, inclusief grote menigten, dansende bloemen, bewegend silhouet of witte wolk in de lucht. Het creëren van een andere tijdstroom in uw telefoon of het vastleggen van levens in een retrospectief licht, het is allemaal aan uw verbeelding.

Time Lapse Expert

De Smooth 4 ondersteunt allerlei geavanceerde schiettechnieken. Het kan eigenschappen zoals Timelapse, bewegende tijdsverloop en Motionlapse, het registreren van het leven en het tonen van de kunst van de tijdstroom realiseren.

Objecten volgen

De Smooth 4 kan soepele beelden produceren en ook bijhouden van objecten. U kunt het object dat u wilt volgen op het scherm kaderen, en de stabilisator doet de rest.

Tweezijdig opladen met Langere Looptijd

De Smooth 4 kan 12 uur achter elkaar draaien. De batterij-indicator vertelt u hoe veel kracht er over is. De stabilisator kan uw telefoon direct opladen tijdens de opnames. Je kunt de hele dag door video's maken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de batterij. De stabilisator kan worden opgeladen door een draagbare stroombron en de telefoon kan worden opgeladen door de stabilisator via USB-poort .

Altijd krachtig en compatibel met alle telefoons

Het motorvermogen van de Smooth 4 is in grote mate toegenomen, waardoor het compatibel is met telefoons van alle maten. In de tussentijd kan het worden gebruikt in combinatie met vele accessoires zoals LED-licht en cameralens. Smooth 4 is veelzijdig inzetbaar in verschillende omgevingen, waardoor het potentieel van de telefooncamera overal en altijd beschikbaar is.

Minder is meer

De Smooth 4 is ontworpen met een schuifknop op het bedieningspaneel en een triggerknop op de achterkant. Dit om alles gemakkelijk te herkennen en te schakelen tussen verschillende gimbalmodi.

FiLMiC Pro met Smooth 4 integratie iOS & Android

Snelle lenswisseling, inclusief dubbele lensondersteuning op iOS. Gebruik het zijwiel als volgfocus. Volledig handmatige controle over focus en belichting. Vergrendelen en ontgrendelen van je focus en belichtingsdraden.

 

Specificaties

Productdetails
EAN 6970194085258
Merk Zhiyun
Type SMOOTH 4

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door DHL
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie