Salora actioncam 360 ProSport

Met de Salora 360 Prosport wordt filmen wel heel makkelijk. Deze 360 graden camera legt namelijk al je acties vast, van welke … meer

Zet op verlanglijst
79,-
Afhalen in de winkel mogelijk

Leg jouw leven vast op film

Vind je het leuk om video's te maken waarin je jouw creativiteit kwijt kan? En wil je graag jouw leven vastleggen door middel van mooie beelden met een groots resultaat? Dan kan de aanschaf van een 360 graden camera een goede optie zijn. De nieuwste technologieën zorgen ervoor dat je video's kunt maken van optimale kwaliteit.

Innovatieve 360 graden video's

De nieuwste technologieën maken het mogelijk dat je vanuit elke hoek verschillende momenten in het leven kunt vastleggen. Maak de mooiste beeldopnamen van de kinderen of maak zelfstandig een documentaire van jouw leven. Het is ook mogelijk om beelden te maken tijdens het beoefenen van verschillende extreme sporten. Later zul je jezelf dankbaar zijn dat je deze prachtige beelden hebt gemaakt.

De voordelen van elk type camera

De Salora en 360fly camera hebben de mogelijkheid om alle acties vanuit elke hoek vast te leggen. Dankzij de bijgevoegde onderwaterbehuizing van Salora, kun je zelfs onder water spectaculaire beelden vastleggen. De 360fly camera kan tot wel 240 graden verticaal opnemen, wat zich zal uiten in prachtig beeld.

Beoordeling door klanten: 8,7 (5628 beoordelingen)