Thrustmaster eSwap X PRO controller Xbox Series X|S/PC

0 reviews
Thrustmaster eSwap X PRO controller Xbox Series X|S/PC

Uit het assortiment

Thrustmaster eSwap X PRO controller Xbox Series X|S/PC

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Thrustmaster introduceert met trots een gloednieuw gaming-apparaat voor de  Xbox Series X|S, Xbox One en PC (Windows 10): de eSwap Pro Controller, een professionele gamepad ontworpen voor gamers die op willen klimmen naar het volgende niveau, nog beter willen worden en de hoogste scores willen halen.

De eSwap X PRO controller beschikt over modules van de volgende generatie en geavanceerde T-MOD-technologie, en is ontworpen om bij elke gaming-stijl te passen. Dit wordt gerealiseerd door een volledig modulaire ergonomie, componenten van industriële kwaliteit, gratis configuratiesoftware voor gamers op de Xbox en de PC (Windows 10), en een onbegrensd ecosysteem van aanvullende modules (worden apart verkocht).

Dit product heeft een officiële licentie voor de Xbox Series X|S en is ook compatibel met de Xbox One en met PC's onder Windows 10.

De gamepad ontworpen voor verbazingwekkende prestaties in multiplayer-games

Samenstellen. Programmeren. Afstellen. Herschikken.

De aanpasbare, nauwkeurige en snel reagerende gamepad met officiële licentie voor de Xbox Series X|S en met next generation (NXG) modules biedt een geoptimaliseerde ervaring voor elk type game of gamer.

Ontworpen voor gamers die het volgende niveau willen bereiken, nog beter willen presteren en de hoogste scores willen noteren.

Next generation mini-sticks

De eSwap X PRO controller beschikt over next generation (NXG) analoge mini-sticks die nog nauwkeuriger zijn en nog langer meegaan dan de vorige Thrustmaster-mini-sticks.

Je krijgt betere fysieke weerstand (+33%), nauwkeuriger terugkeer naar middenstand (+66%) en verdubbelde levensduur voor de ingebouwde mini-stick drukknoppen (+100%).

Fysieke vegrendeling voor triggers

Op de eSwap X PRO controller is de fysieke slag van de triggers in te stellen zodat de triggers perfect werken bij elke stijl van gamen.

Een kortere slag betekent betere reacties in shooting-games en een langere slag geeft meer nauwkeurigheid en een progressief gevoel in andere soorten games.

Instant opnieuw toewijzen

Wijs elke standaardfunctie of drukknop direct via de gamepad opnieuw toe aan de vier extra drukknoppen achterop de ESWAP X PRO CONTROLLER.

Met deze mogelijkheid kan je de optimaal afgestemde combinaties van knoppen vinden voor alle soorten games en alle maten handen.

Chirurgische precisie

Foutloze respons dankzij de tact-switches ingebouwd in elke module en knop. Dergelijke switches zijn onmisbaar bij het winnen van een game.

De mechanische snel reagerende klik van de switches verhoogt de spelbeleving en laat je altijd optimaal reageren.

De drukknoppen kunnen meer dan 5 miljoen keer geactiveerd worden en de vooraf gekalibreerde mini-sticks meer dan 2 miljoen keer.

Ultieme veelzijdigheid

De eSwap X PRO controller is het ultieme wapen van de gamer die zoekt naar een geoptimaliseerde ervaring in elk type game.

De aan te passen plaatsing van de modules op de gamepad, wanneer de gamepad niet wordt gebruikt maar ook midden in een game, zorgt er voor dat de configuratie kan worden ingesteld die het best voldoet aan uw eisen of die van het team.

De vorm en ergonomie van de gamepad zijn ontworpen om zo goed mogelijk te passen bij elk soort game: vechten, sport, FPS/TPS, battle royale en zelfs RPG.

Thrustmapperx-software meegeleverd

ThrustmapperX tilt je op een veel hoger niveau van gamen. Met de speciale software stel je alle essentiële instellingen exact naar wens af: maak twee verschillende presets die zorgen voor verbeterde gaming-ergonomie en geoptimaliseerd comfort.

Verwissel de functies van bedieningselementen, stel de gevoeligheid, dode zones (rond of vierkant) en trilsterkte af op jouw eigen voorkeuren.

Onbegrensd modulair ecosysteem

De eSwap X PRO controller biedt een onbegrensd modulair ecosysteem met geavanceerde prestaties en vormgeving.

Naast verschillende bundels voor het aanpassen van kleuren, zijn er ook bundels beschikbaar met nieuwe functionaliteit. Deze extra bundels (worden apart verkocht) zorgen voor optimaal comfort en oogstrelende vormgeving die passend zijn te maken voor jouw favoriete games.

Geniet van de nieuwe moduletexturen, -vormen en -hoogtes waaruit gekozen kan worden.

Het eSwap T-Case hardshell draagtasje (wordt ook apart verkocht) vervolmaakt het ecosysteem en stelt gamers in staat hun gamepad en modules veilig overal mee naar toe te nemen (gamen op verschillende locaties, LAN-party's, verhuizen).

Belangrijke punten:

 • Geavanceerde T-MOD-technologie en hot-swap-functionaliteit
 • Verwisselbare modules: configureer de gamepad om een game te besturen precies zoals jij dat wilt!
 • Modules van de volgende generatie, inclusief S5 NXG-mini-sticks
 • Componenten van industriële kwaliteit voor snel reagerende modules
 • Onbegrensd modulair ecosysteem (modules worden apart verkocht)
 • Gratis software voor de Xbox Series X|S en de PC (Windows 10) voor het configureren van alle belangrijke instellingen

Inhoud van de verpakking:

 • 1 x ESWAP X PRO CONTROLLER-gamepad
 • 2 x verwisselbare mini-stick-modules
 • 2 x verwisselbare gripmodules
 • 2 x verwisselbare triggers
 • 1 x verwisselbare vierpunts D-padmodule
 • 1 x voedingskabel
 • 1 x schroevendraaier voor verwijderen van modules
 • 1 x opbergtasje voor schroevendraaier en kabel
 • Beknopte handleiding + garantie-informatie

Specificaties

Kenmerken
Gaming platform Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S
Soort Gamepad
Ingebouwde touchpad Nee
Trilfunctie Ja
Audio
Ingebouwde luidsprekers Nee
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open