PowerA Dubbel Laadstation voor DualSense Draadloze Controllers

0 reviews

PowerA Dubbel Laadstation voor DualSense Draadloze Controllers

Adviesprijs 26,99 24,99
2 euro voordeel
Online nog 2 op voorraad Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 30 dagen bedenktijd

Productinformatie

Laad jouw DualSense draadloze controllers op en zet ze mooi neer met het officieel gelicentieerde Twin Charging Station voor PlayStation 5. Het opladen van twee controllers tegelijk is eenvoudig: klik gewoon naar beneden om de LED-basis te zien branden om het laadniveau aan te geven. Eenmaal opgeladen, klik je naar beneden om het contact los te laten en je game te starten. Of laat de controller gewoon op het station zitten voor een geweldige opvallende weergave.

Moeiteloos opladen:

Laad eenvoudig twee PlayStation 5 DualSense-controllers tegelijkertijd op - geen zorgen meer over verwarde kabels of het wisselen tussen controllers. De controllers schuiven eenvoudig naar binnen en klikken op hun plaats, zonder ingewikkelde installatie.

DualSense Pride:

Het valt niet te ontkennen dat de DualSense-controllers er goed uitzien, dus waarom zou je ze niet laten zien? Het Twin Charging Station stelt esthetiek centraal, zodat je met trots je hele setup kunt laten zien, zelfs als je niet aan het spelen bent.

LED-indicator:

Het handige lampje geeft aan wanneer elke controller volledig is opgeladen, zodat je weet wanneer je weer klaar bent om draadloos te gamen. Klik gewoon de controller in en zodra je die bevredigende klik hoort, licht de LED-indicator op met het huidige batterijniveau.

Maak de USB vrij:

Het Twin Charging Station maakt gebruik van een meegeleverde AC-adapter, dus je PlayStation 5 USB-poorten zijn vrij om te worden gebruikt voor andere accessoires.

Gemakkelijke vrijgave:

Net zoals het laadstation een hoorbare klik maakt om je te laten weten dat je controllers zijn aangesloten en volledig worden opgeladen, heeft het ook een eenvoudige klik-voor-vrijgave-functie zodat je geen seconde kostbare speeltijd verspilt of mogelijk zelfs je controllers beschadigt.

PowerA-kwaliteit:

Zoals altijd voldoen al onze gamingaccessoires aan hoge normen voor prestaties en betrouwbaarheid. Van controllers tot hoezen en opladers, de naam PowerA staat synoniem voor kwaliteit, functionaliteit en prestaties.

Officieel gelicentieerd:

PowerA werkte samen met PlayStation om strenge benchmarks voor testen en de integriteit van consumentenproducten voor randapparatuur te doorstaan, zodat je de betrouwbaarheid en prestaties krijgt die je verwacht.

Specificaties

Kenmerken
Compatibiliteit 2x DualSense Draadloze Controller
Gaming platform PlayStation 5
Merkcompatibiliteit PlayStation
Energie
Aansluiting voor netstroomadapter Ja
Soort voeding AC-adapter
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door DHL
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open