Haal je product na 4 uur af met Click & Collect! Of bel jouw winkel voor persoonlijk advies en bestellingen. Onze winkelmedewerkers bezorgen bij je thuis! Lees meer

Logitech Gaming Headset G635 Lightsync

Logitech Gaming Headset G635 Lightsync

129,99
Thuis bezorgen: Op voorraad
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
  • We krijgen een 9,0 van onze klanten

Productinformatie

Hoor je vijanden rondsluipen, signalen voor speciale vaardigheden en alles wat er zich verder om je heen afspeelt. Verlies jezelf in het gamelandschap en hoor elke noot van epische soundtracks. De meest geavanceerde audiotechnologie en duurzame materialen zorgen samen voor ruimtelijk, filmisch geluid. Pro-G-audiodrivers geüpgraded naar 50 mm en DTS Headphone:X.2.0 surround1DTS Headphone:X 2.0 surroundsound is alleen beschikbaar op Windows OS en vereist Logitech G Hub-gamingsoftware om de ultieme geluidservaring te creëren.

Speel geavanceerd

Geüpgradede Pro-G 50mm-drivers zijn gemaakt van een geweven hybride gaas dat op elk volume voor betere sonische details, diepte en helderheid zorgt. Dankzij de grotere diameter presteert Pro-G beter dan ooit. Laagfrequente geluiden, zoals denderende explosies en rijke soundtracks, klinken nog voller en filmisch. Hoge frequenties zoals stemmen, voetstappen en schoten, worden ongelooflijk scherp en nauwkeurig gereproduceerd.

Surround voorbij 7.1

Geniet met de ongelooflijke DTS Headphone:X 2.0 van grotere precisie dan standaard 7.1-kanaals surroundsound.2DTS Headphone:X 2.0-surroundsound is alleen beschikbaar op Windows OS en vereist Logitech G HUB-gamingsoftware Dankzij nauwkeurig en accuraat ruimtelijk inzicht tijdens de game kun je positie en afstand duidelijk bepalen in een volledig 3D soundscape. Precies horen wat er om je heen gebeurt, kan het verschil betekenen tussen winnen of verliezen.

Volledig personaliseerbaar

Met Logitech G HUB-gamingsoftware kun je Lightsync RGB-verlichting personaliseren, G-toetsen met macro's programmeren en opdrachten en audiovoorkeuren tijdens de game aanpassen met unieke profielen voor elke game en app.

Wees luid en duidelijk

Mic+ van 6 mm is een flip-to-mute-microfoon met arm die is verbeterd voor verbazingwekkend duidelijke en nauwkeurige communicatie. De arm heeft een statuslampje zodat je weet wanneer de microfoon gedempt is. Wanneer je de microfoonarm niet nodig hebt, kun je deze wegdraaien. De microfoon wordt dan gedempt en de arm vrijwel onzichtbaar.

Eén headset, alle platforms

Eén headset voor al je apparaten. G635 mixt de audio van maximaal twee apparaten tegelijk. Kies uit pc, mobiele apparaten en gameconsoles, waaronder Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

* Voor sommige Xbox One-controllers moet mogelijk een Xbox-adapter aangeschaft worden (apart verkrijgbaar). Mac OS.

** PlayStation 4, Xbox One, Switch en mobiele apparaten: alleen stereomodus

Gemaakt voor comfort en duurzaamheid

De oorschelpen en hoofdband zijn met sportmateriaal gevoerd zodat ze altijd comfortabel zitten, zelfs tijdens de langste gamesessies. We hebben de G635 voorzien van circumaurale oorkussens met een grote diameter die helemaal rond de oren passen zonder directe druk op zacht weefsel uit te oefenen. De oorstukken zijn afneembaar en met de hand wasbaar.

Specificaties

Kenmerken
Gaming platform Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S
Ingebouwde microfoon Ja
Soort microfoon Opklapbaar
Ruisonderdrukking microfoon Ja
Poorten & interfaces
Bluetooth Nee
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door DHL
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie