Microsoft gaming headset Xbox One Stereo Headset

3.5 | 4 reviews
Microsoft gaming headset Xbox One Stereo Headset

Uit het assortiment

Microsoft gaming headset Xbox One Stereo Headset

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Beleef een rijk stereogeluid tijdens je game met de Xbox One Stereo Headset van Microsoft. De headset heeft zachte oorkussens, een inklapbare microfoon en eenvoudige bediening op het snoer. De One Stereo is geschikt voor de Xbox One.

Comfortabel design

De grote, comfortabele oorkussens zijn gemaakt van een ademend materiaal wat jou een koel hoofd helpt te bewaren, zelfs tijdens de meest intense gamesessies.

Regel je instellingen

Pas met gemak de audioniveaus aan door middel van de volumeregeling op het snoer. Je kunt ook de balans tussen je game en de audio chat controleren zodat je je kunt focussen op wat jij belangrijk vindt.*

*Voice-chat vereist Xbox Live; in-game vereist Xbox Live Gold (afzonderlijk verkrijgbaar).

Luid en duidelijk

Deze gaming headset maakt gebruik van 40 mm-grote drivers waardoor je alles hoort wat er in je game gebeurt. Geluid van hoge kwaliteit met een diepe bas, zodat je geen detail over het hoofd ziet. En dankzij de inklapbare microfoon horen jouw teamgenoten jou net zo goed als jij hen. Hoef je even niet te communiceren? Klap de microfoon dan in en hij gaat naadloos op in de hoofdband.

Specificaties

Kenmerken
Gaming platform Xbox One
Soort microfoon Inklapbaar
Ruisonderdrukking microfoon Ja
Poorten & interfaces
Aansluiting(en) 3.5 mm jack plug
Verbindingstechnologie Bedraad
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open